George M. Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Da, gresesti. » Post actualizat in 26 Feb 2015 13:19Jerry, ai punctat excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Alexandru da ce vrei de la un 49cc sa zboare? Daca tot vrei sa umbli cu fofarlica ia unul de 150cc si acte de 49 scoti bordul sa nu se vada kilometrajul si esti pe barba ta, ciumeg ciumeg, si fara permis poti circula nu se tine garda de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 basca: daca iei un radar cu 56 de km/h deja va fi interesant. Daca are 56 le zice ca avea vant din pupa, si ala lo impins , ca" sa moara mama daca asta baga mai mult de 45" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 mi.a spus cineva ca astia de la rar nu au cu ce sa masoare cat prinde scuteru Ai prieteni niste prosti! Rarul vede orice! Daca cumperi, ti trebuie acte V/C pe el, CIV, ITP, RCA - nu mia merge cum mergea, nu mai tine cum tinea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Daca e de vale si cu bicicleta dai in radar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Ursu Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 Am decis cv creca fac si categoria a2 si iau un maxi scuter nu stiu bine ce cilindrata ar putea avea pentru a2 maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Mult mai bine asa. Pai daca vrei maxi scuter... cred ca se inscrie un 250 lejer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Am decis cv creca fac si categoria a2 si iau un maxi scuter nu stiu bine ce cilindrata ar putea avea pentru a2 maxim te-ai lamurit pana acuma ....sau a luat A2-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 dpdv legal in UE, viteza scuterelor pana in 49cmc este limitata la 45km/h Fii boier si trece 50,0 cmc (categoria L1e), vorba reclamei: uneori 3 cm conteaza! ) http://www.anveloshop.ro/cs-docs/2815_Categorii%20Vehicule.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Fii boier si trece 50,0 cmc (categoria L1e), vorba reclamei: uneori 3 cm conteaza! ) vreo 3 cm conteaza, OK...., dar un amarat de centimetrucub cat ar conta oare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Cumparat anul trecut un scooter Aprilia SR50 DITECH 2001, provenienta Italia. In bord are 120 Km/h, a venit limitat la 90. Facut CIV, verificari, etc. la RAR TM, RCA, inmatriculat la primarie. Inginerul de la RAR era chiar incantat de cum merge jucarie, a dat cateva ture prin curte, dupa care l-au incercat si alti colegi. Pus pe stand, verificat viteza, frane; a avut doar o obiectie, legata de lentila crapata a farului, dar mi-a dat OK-ul. De curand l-am delimitat, de curiozitate; asta presupune eliminarea unei saibe/distantier care limiteaza gradul de "inchidere" al variatorului - foarte simplu! Prinde 113-115. L-am facut inapoi la 90, pentru ca ambreajul centrifugal e cam uzat si se incinge... Nu orice scooter de 49 e fabricat sa aiba top speed 45 Km/h! Defapt multe sunt capabile de viteze mari, dar sunt limitate in functie de normele impuse pe piata pe care se va vinde (nu peste tot exista legea cu max 45 la scootere). Oricum, te poti distra foarte bine si cu un scooter, mai ales pe oras, unde a te "plimba" cu un SS de 600/1000 e chiar aiurea; dar te poti omora cel putin la fel de usor Editat Mai 7, 2015 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate