suraj-suraj Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 salutare .... tot caut de cateva ore un topic de genu dar nu gasesc iar pe net nici atata. Stie cineva cand se da drumu la poligon ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 depinde de scoala si normal de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 La examene sau la ore de poligon in scoala ? Pt ore difera de la scoala la scoala.. La examen...poti intreba la politie in Pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) La examene sau la ore de poligon in scoala ? Pt ore difera de la scoala la scoala.. La examen...poti intreba la politie in Pi Editat Martie 1, 2015 de sebacovaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 La examene sau la ore de poligon in scoala ? Pt ore difera de la scoala la scoala.. La examen...poti intreba la politie in Pipera examenul ma intereseaza .... am intrebat la DRPCIV prin decembrie si habar nu au de ei ... hal de raspun "nu stim sigur martie - aprilie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Raspunsul a fost bun. Ce, tu crezi ca Politia e ANM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 S-a dat examen saptamana trecuta, am vazut niste poze pe fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Anul trecut au inceput pe la jumatea lui aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 S-a dat examen saptamana trecuta, am vazut niste poze pe fb. Calmeazate ca inca nu s-a deschis sezonul la examene moto....nici macar scolile nu prea au iesit in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Calmeazate ca inca nu s-a deschis sezonul la examene moto....nici macar scolile nu prea au iesit in trafic ti se pare ca sunt agitat? am spus ce am vazut (poze)... 4-5 oameni imbracati bine, cu mobra de examen langa si cu instructorul, cu descrierea "primul examen din 2015". In Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hard_rock Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Primul examen in sezonul 2015 va fi pe 3 martie, in poligonul Ilioara. Vor continua toata luna martie examinarile in acest poligon. Din cate se preconizeaza, din luna aprilie vor incepe examinarile si in poligonul Electronicii. Va asteptam la cursuri de scolarizare www.scoalamotobucuresti.ro sau de perfectionare gratuita www.motoincepatori.ro Asfalt uscat in noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Am vorbit cu instructorul, mi-a spus ca oficial pe 15, dar exista posibilitatea sa incepem mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate