Sari la conținut

Consum enorm la un zx9r 2002

Postări Recomandate

Salut am si eu o problema cu mobra mea am dus-o la service ca imi intrerupea intre 3000-3500 si mi-a curatat/sincronizat carburatoarele acum nu mai intrerupe dar imi consuma undeva la 20%, scoate fum alb pe evacuare si miroase a benzina + ca nu prea mai urca in ture ca si cum ar avea lag scuze de expresie daca are cineva idei dc ar face asa dupa curatare/sincronziare va rog sa ma ajutati

P.S. de la service mi-au zis ca este de la jiglere si ca este un consum normal

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil nu sa exprimat corect ....dar este posibil...fumul nu e alb ca la ulei ...e mai gri...

Dar daca oamenii zic ca e normal consum de 20% sa imi fie cu iertare ...nu s ce service e asta...

ziceam ca e f posibil sa fie din cauza carburatiei asa mare consumul, dar fumul alb nu are nici o legatura cu carburatia.

Link spre comentariu

Inainte Sa imi umble la carburatoare nu scotea fum de niciun fel

» Post actualizat in 02 Mar 2015 22:23

Dar in principal am inteles ideea alt mecanic multumesc

» Post actualizat in 02 Mar 2015 22:25

Stie cineva in cta un mecanic bun?

Link spre comentariu

Dupa modul in care se auzea motorul sambata parca cand v-am vazut si dupa cum ati tot tras de el cand era clar o problema de carburatie, nu e de mirare consumul ridicat. Ia manualul de service, cauta setarile pt. carburi si fa treburile ca la carte, dupa care o duci la sincronizat. Service in constanta...grea alegere. Eu unul as avea incredere in Andrei care a lucrat la mymoto, am auzit ca ar avea deschis service pe caraiman, dar nu stiu exact unde...

Editat de Banzay
Link spre comentariu

la ce cervice ai fost in cta.

De curiozitate .

Ne poti spune ?

Editat de ctrad
Link spre comentariu

La carburatoare iti trebuie atentie si rabdare multa,posibil ca don mecanic sa se fi grabit, dar sa iti spuna ca e normal sa mearga asa e lipsa de profesionalism.Am mai gafat si eu cand le-am curatat pe fuga.

Link spre comentariu