xsebi Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 România: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152895272853813&set=pcb.908017212562386&type=1&theater Motociclistul, după spusele oamenilor la fel ca cel din clip, teafăr! E chiar foarte intreg. Acest conţinut este indisponibil momentan Pagina pe care vrei să o vezi nu se poate afişa momentan. Poate nu este disponibilă, poate linkul pe care ai apăsat a expirat sau poate nu ai permisiunea să vezi această pagină. E de pe grupul bikeri iasi, nu o poti vedea doar daca esti membru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Multam pentru poze. Care a fost scuza? "Nu te-am vazut!" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Stima pentru motociclist s-a comportat civilizat nu a batut pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Ce sa mai bati... intr-o situatie de genul, te multumesti ca ai scapat teafar. Pacat insa de motorul ala, ca arata fantastic de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 vai ce sperietura am tras... fackin' life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 vai ce sperietura am tras... fackin' life Si tu te-ai speriat cand a dat in el? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Si tu te-ai speriat cand a dat in el? ))) serios ca m-am speriat... ma asteptam probabil la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Si eu la fel, dadeam boxele tare sa aud ce se intampla si cand a inceput ala sa zbiere am sarit in sus:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 same here... am niste boxe 500w rms si numa bass-ul are peste 200... si nu era f tare... da cand a dat... mi-a vibrat in piept bubuitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate