SorinCbr900rr Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Dupa cum spune si titlul,am si eu o mare nelamurire. Imi poate explica si mie cineva care e treaba cu cauciucurile de pista? Cand se pune hard,medium sau soft si de ce? De ce diferit fata-spate? Daca stie cineva va rog sa ma lamuroti si pe mine. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Daca vei rasfoii mai mult la topicul "caucioace" ai sa gasesti raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) Dupa cum spune si titlul,am si eu o mare nelamurire. Imi poate explica si mie cineva care e treaba cu cauciucurile de pista? Cand se pune hard,medium sau soft si de ce? De ce diferit fata-spate? Daca stie cineva va rog sa ma lamuroti si pe mine. Multumesc. Ce producator anvelope intentionezi sa folosesti si ce tip - slick (race) sau anvelope DOT? Exista si anvelope omologate de strada (DOT) care pentru acelasi model au mai multe compozitii. Editat Martie 10, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 La temperaturi ridicate, in cazul Dunlop D212 fata medium-hard si spate soft. Daca gresesc, va rog sa ma corectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) cel mai simplu si ramai cu ceva informatie poti sa rasfoiesti site`urile producatorilor dar asta necesita timp,o bataie de cap in plus,trebuie sa gandesti bla bla bla ,o sa gasesti raspunsul mult dorit pt fiecare producator,nu este o regula de baza pe care producatorii sa o mentina pentru cauciucurile dot race sau dot omologate si pt strada mult succes spune pe ce vrei sa mergi si cu siguranta ti se va spune ce comp sa folosesti in functie de temp de afara » Post actualizat in 10 Mar 2015 08:17 http://www.motoforum.net/topic/84968-dunlop-compound-info/ postul #9 pt dunlop Editat Martie 10, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate