Ativix Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Aveti idee unde pot printa niste stickere facute de mine in Bucuresti ? Nu pe autocolant de gasesc la centrele care se ocupa de printuri ci sticker autentic. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 La ce te referi cand spui sticker autentic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Musai in Bucuresti? Spre exemplu eu am facu stikere "desenate" de mine la cineva din Timisoara, satisfactie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Musai in Bucuresti . @Skr , Fie stickere cu foaie de transfer , ce trebuiesc incalzite ca sa se imprime , fie unele simple pe care le lipesti pur si simplu dar care sa reziste la intemperii . Am atasat si o poza cu un exemplu . Tot ce am reusit eu , a fost sa printez pe o foaie A4 , care are adeziv pe spate. Insa la prima ploaie/spalare cred ca se duc imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Eu printez la PIM Copy Center in Iasi pe coala de plastic A4 autocolanta. Rezistenta buna, lipici bun, calitate de imprimare buna. Am testat si pe ud si rezista. 3-4 lei/ coala A4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 cauta tipografie si cere pret pentru autocolant cu folie de transfer.Exact asa ii zice.Daca ai fi din cluj te-as indruma la cine sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Mersi Ovidiu , ma interesez si revin cu feedback. » Post actualizat in 13 Mar 2015 12:31George, am printat si eu asa , tot pe A4 cu autocolant si o sa le pun sa vedem cum se mentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Poti incerca si la cei care fac printuri daca vrei culori in degradee sau mai stiu eu ce, daca nu te pot ajuta si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Eu urmeaza sa incerc sa printez pe o coala A4 cu adeziv si sa ii dau cu lac peste cerneala sa protejeze.A incercat cineva asa ceva? Functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Iti trebuie autocolant laminat,folia de transfer se foloseste doar pentru a transfera colantul de pe hirtia cerata pe suprafata pe care vrei sa il pui,fiind laminata rezista la interperii,nu trebuie incalzit daca sunt doar stickere,doar la masini se incalzeste,acolo unde sunt muchii sau diferite curburi,lasa-mi un mesaj privat cu ce anume vrei exact si poate reusesc sa-ti fac la mine,lucrez in domeniu,nu promit nimic pentru ca aveam foarte mult de munca dar incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Iti trebuie autocolant laminat,folia de transfer se foloseste doar pentru a transfera colantul de pe hirtia cerata pe suprafata pe care vrei sa il pui,fiind laminata rezista la interperii,nu trebuie incalzit daca sunt doar stickere,doar la masini se incalzeste,acolo unde sunt muchii sau diferite curburi,lasa-mi un mesaj privat cu ce anume vrei exact si poate reusesc sa-ti fac la mine,lucrez in domeniu,nu promit nimic pentru ca aveam foarte mult de munca dar incerc. crezi ca imi poti face si mie rost ( contra cost ) de autocolant transparent ... cam 3 coli A3 ? Am la munca o imprimanta tare ( Mimaki ) care printeaza pe orice suprafata si ma gandeam sa printez pe acest autocolant. Ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate