middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Salutare, Cine are chef(si e mai lejer astazi cu munca) de o ieseala scurta, aproape de Bucuresti. Ma gandeam la o Comana(mancat un mic, sa avem ce ne aminti pana acasa, in casca ), sau o Cheia mica, cu oprire la Bikers apoi(a propos, s-a deschis ?). Ceva de gen... E prea frumos afara. Editat Martie 13, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Unii muncesc alti au timp liber.Asa da:). Daca vrei,se duce fratemiu pana la pitesti sa invarta nitel cauciucu.Pot sa ii zic,daca vrei sa te duci cu el Pleaca in jur de 14.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Ehh...rar timp liber. Trebe sa imi mai clatesc creierii. Nu as baga autostrada, insa. Vreau ceva mai lejer, de primavara. Plimbare. Pe autostrada, vrei, nu vrei, trebuie sa alergi, ca asa te duce traficul... Merci de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Ehh...rar timp liber. Trebe sa imi mai clatesc creierii. Nu as baga autostrada, insa. Vreau ceva mai lejer, de primavara. Plimbare. Pe autostrada, vrei, nu vrei, trebuie sa alergi, ca asa te duce traficul... Merci de info. Merge incet. Respecta limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Baga o tura Bucuresti - Oltenita - Giurgiu - Bucuresti. Sunt vreo 170 de kilometrii si e mult mai placut drumul decat pe DN sau autostrada, in special cel dintre Oltenita si Giurgiu. Daca nu as fi la munca de dimineata pana seara m-as baga si eu. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Stiu ruta, am facut-o de multe ori. Pe la Manastirea, Frasinet, etc. Dar e lunguta, sa merg singur. Ma plictisesc. Asa ca...hai la plimbare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Vrei sa mergi cu 50 in koc si 80 in afara?? Poti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Daca eram patron mai mergea sa ma sustrag ... mai ales ca nu se anunta vreme fantastica in weekend ... dar, cum sunt sclav pe plantatie nu prea am de ales » Post actualizat in 13 Mar 2015 10:47Vrei sa mergi cu 50 in koc si 80 in afara?? Poti?? Pai ... farmecul il are plimbarea in sine, nu sa ajungi cat mai repede inapoi acasa. Vorba aia "senzatie majora cu 40 la ora" ... plus ca prin satele uitate de lume, unde trece o masina pe zi nu e indicat sa mergi prea tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Vrei sa mergi cu 50 in koc si 80 in afara?? Poti?? Nu nenea, asa ma stii tu pe mine? ) Dar nici sa ii dau blana pe autostrada, ca sa ma opresc acolo cu genunchii ighetati si sa nu fi vazut nimic. Daca eram patron mai mergea sa ma sustrag ... mai ales ca nu se anunta vreme fantastica in weekend ... dar, cum sunt sclav pe plantatie nu prea am de ales » Post actualizat in 13 Mar 2015 10:47 Pai ... farmecul il are plimbarea in sine, nu sa ajungi cat mai repede inapoi acasa. Vorba aia "senzatie majora cu 40 la ora" ... plus ca prin satele uitate de lume, unde trece o masina pe zi nu e indicat sa mergi prea tare ... Exact!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Inca e frig afara si cauciucu nu se lipeste asa cum trebe. Sa nu mai zic ca inca suntem in procesul de trezire din hibernarea de 3 4 luni. Eu unul,nu prea mai stiu cum e cu comenzile. Parca schimbatorul de viteze era pe dreapta si frana de fata pe stanga,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Pai de-aia am venit cu propunerea...sa trezim ursul din noi. Cu vitezele, nu stiu cum e...ca eu nu schimb niciodata. Am dsg. )) Cu comanda vocala. Editat Martie 13, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Cu vitezele, nu stiu cum e...ca eu nu schimb niciodata. Am dsg. )) Cu comanda vocala. Ceva de genu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 DA!!! )) Hai, treapta 1!! Aaaa...stai ca nu stie, ca e japoneza...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 DA!!! )) Hai, treapta 1!! Aaaa...stai ca nu stie, ca e japoneza... ) 1でtreapaバッグ Asta e comanda. De,se vede ca stau ca sclavu' la birou si ma plictisesc Nu mai sta dupa alti,du-te si invarte roata ca dupa 16 incepe sa se raceasca afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 As minca un mic. » Post actualizat in 13 Mar 2015 12:09Daca nu te-ai razgindit pune un loc de intilnire si o ora rezonabila ca vin din Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Eu am iesit deja la intamplare prin oras. Hai zi si tu unde se mananca niste mici buni pe langa Buc. Eu ma gandeam la Comana... Merge si Belciugatele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Nu conteaza petru mine unde .... este ok si una si cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Bagam o Comana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Unde ne intilnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Mol progresului? Sau petrom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Trebuie sa-i bag si benzina, de cind cu soarele ...... nu mai este plin rezervorul. » Post actualizat in 13 Mar 2015 12:29Petromul de la iesire ...... in 30-40 min este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Spor la treaba baieti. Bagati si niste poze cu micu+mustar la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Hai zi unde... Sa plec catre acolo. Vin din pantelimon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Petromul de la gara Progresul este ok. in 30-40 min? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Ok, hai sa nemiscam repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate