thorus_2003 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Mers, vazut, placut, asteptam editia a III-a. Cateva foto aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Mers, vazut, placut, asteptam editia a III-a. Cateva foto aici +1 Felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Nesperat de interesant si bine ca este aerisit ca de inghesuieli unde nu ai ce vedea sunt satul.Continuati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 * un eveniment cultural, in adevaratul sens al cuvantului felicitari organizatorilor si mai ales participantilor! ne-am clatit ochii si sufletul, eu m-am simtit de parca am fost undeva afara (din tara)... asteptam editia a 3-a! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Ceva poze si aici http://www.motobikes.ro/am-fost-la-custom-wheels-si-ne-a-placut-galerie-foto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Felicitari organizatorilor !! Foarte interesant si foarte talentați oamenii de acolo ... Eu unu astept ediția a 3 a ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Bravos baieti&fete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate