Hornet H Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Salutare tuturor... Va prezint prima mea motocicleta , este vorba de Honda Hornet 600 S , fabricatie 2001, km 30000 ,inmatriculata de doua saptamani , prim proprietar in Romania , mi-a placut acest model inca de cand am inceput cursurile ptr, cat.A si sper ca am facut alegerea corecta, atasez mai jos cateva poze cu jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin29 Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Frumoasa culoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 21, 2015 Autor Share Postat Martie 21, 2015 Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Și eu am făcut aceeași alegere acum 5 ani și nu o regret deloc. Îți recomand parbriz double-bubble, cși fenda-extenda (prelungitor de aripă față), ca accesorii foarte utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 sieu detin una, doar ca e gri..cumva ai fost in bucuresti,zona baneasa saptamana trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 nu,nu am fost eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Ca noua arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Arata super,mai ales culoarea albastra .. Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Și eu am avut ocazia să am o asemenea frumusețe de motor, ce-i drept pentru puțin timp... sa ai grija... este o alegere bună! in ziua accidentului 3 luni după Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Shit! Cum te-ai lezat la cap? Ti-a sarit casca? Sper ca ti-ai revenit complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 a fost în Martie 2011... purtam casca modulară și s-a deschis in momentul impactului... acum sunt ok, dar am prins o lecție bună... se zice că fiecare motociclist a avut cel puțin un accident, iar cel care nu, îl paște în viitor sper ca a fost primul si ultimul atenție la automobile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Multumesc frumos ptr.aprecieri , merg cu bagare de seama si cumpatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate