ics7 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Salut! Numele meu este Cristi, stau in Timisoara si mi-am vandut motorul acum un an si mi-e extraordinar de dor de o plimbare. Daca e cineva dispus sa inchirieze motorul pentru cateva ore ca sa imi potolesc pofta ar fi extraordinar. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 ... cat de mult te inteleg, sunt in aceeasi situatie ca tine si mai am de asteptat pana in iulie cand vine motorul.... mor cand vad soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Si la locatie ai bucuresti. Nu-i rau ... Salut! Numele meu este Cristi, stau in Timisoara si mi-am vandut motorul acum un an si mi-e extraordinar de dor de o plimbare. Daca e cineva dispus sa inchirieze motorul pentru cateva ore ca sa imi potolesc pofta ar fi extraordinar. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) Cineva vrea sa isi ia motor cu bani de chirie. Edit am uitat sa ))) Editat Martie 22, 2015 de petru_xxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Ai mai multe sanse sa faci rost de un loc de pasager, decât sa inchiriezi ceva ! Sau poate mă înșel! » Post actualizat in 22 Mar 2015 13:55 Cred ca o sa vrei si actele, in caz ca te opreste militia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 eu zic ca daca ai avut motor e imposibil sa nu cunosti deja pe cativa care au motoare si sa te ajute un prieten ca asa un strain nu cred. eu am noroc pentru ca motorul pe care l-am vandut in vara la cumparat un verisor care sta la 1 min de mine si pana la vara ma pot racori tot cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 probabil o fi cineva sa`ti satisfaca nevoile, eu unul nu as face asa ceva, si cred ca 80% din cei ce citesc, gandesc la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Rent one! Vad ca ai Bucuresti la locatie...desi spui ca stai in Tm... Anyway, in Bucuresti exista o firma care inchiriaza mobre. Google is your friend. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ics7 Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Am mai multi prieteni cu moto dar sunt in București si Baile Herculane, nu in Timișoara unde m-am mutat de vreo 8 luni. Si din păcate firmele de rent a car de aici nu au si motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Era o firma de scootere care inchiria poate au si ceva mai mare de 125, cauta pe publi24.ro sau google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate