luk77 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Salutare ! Ajutati ma cu un sfat La motorul unui amic(Suzuki Vx800) s a rupt cablul de soc ,momentan nu are bani sa cumpere unul nou fiind si foarte scump ,ar vrea sa il repare daca se poate.Cablul se desparte intr un T si merge la cele 2 carburatoare ,e rupt inainte de T. Daca aveti idee cum se poate repara ,improviza ceva Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Pai poti sa improvizezi ori cu un kit de suruburi de la Louis ori sa faci o cositorire. Era o discutie pe tema asta nu de mult, pentru cablul de ambreiaj, dar nu o gasesc. Depinde ce cum e prins cablul rupt in T-ul ala. Salutare !Ajutati ma cu un sfatLa motorul unui amic(Suzuki Vx800) s a rupt cablul de soc ,momentan nu are bani sa cumpere unul nou fiind si foarte scump ,ar vrea sa il repare daca se poate.Cablul se desparte intr un T si merge la cele 2 carburatoare ,e rupt inainte de T.Daca aveti idee cum se poate repara ,improviza cevaMultumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Daca poti sa pui un link pt kit ul de pe louise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Daca poti sa pui un link pt kit ul de pe louise Pune niste poze si venim cu solutii la indemana oricui. Mie cand mi s-a rupt cablul de ambreiaj l-am inlocuit cu unul de frana de bicicleta (interiorul), rezista mult mai bine ca e foarte flexibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Uite-l aici. https://www.louis.de/artikel/nippel-bowdenzugsatz-set-motorrad-sortiment/10019100?list=55542340 Daca poti sa pui un link pt kit ul de pe louise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Vineri o sa il ajut sa demonteze cablul si fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Uite-l aici. https://www.louis.de/artikel/nippel-bowdenzugsatz-set-motorrad-sortiment/10019100?list=55542340 Asta-i 5 iepuroi pe cand unul de frana de bicicleta e 4 leuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) exista de bicicleta si din inox... cred ca tine mai mult ca cel original Editat Martie 24, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Problema e cum il cuplez la ceaialalta parte ,gablu gasesc in piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) la un magazin de biciclete am vazut bumbi care puteau fi inchisi pe cablu vanzatorul mi-a zis ca tin... Eu zic ca daca tin la frana de bicicleta tin si pt. ce-ti trebuie tie. Sau poti incerca cu asa ceva: Editat Martie 24, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Pe timpuri faceam pt Mobra cablu de ambreiaj, cositoream capul filetat de la spita de motoreta, nu s-a desfacut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate