Stoica Flavia Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Ce [arere aveti despre aprila rs 125 1994 Editat Aprilie 1, 2015 de Stoica Flavia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 1. E geaca nu "giaca" man. 2. Completeaza-ti profilul. 3. Vezi sa nu iei motorul si apoi sa te uiti la el. Mai e un coleg de aici de pe forum care si-a luat tot un RS125, are in talon 21kw (atat are nelimitat) si bineinteles ca o sa se uite la el chiar daca are A1 (asta daca nu alege sa mearga la risc ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Doar daca giaca si scrietile atunci tzei pieidei concomitent cu wtf yu ya yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Doar daca giaca si scrietile atunci tzei pieidei concomitent cu wtf yu ya yo L-ai speriat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 L-ai speriat ! Ahahaha a dat edit ! Ba e bine, ca a reparat greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 ati f.tut bre topicul in maxim 30 sec )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 ati f.tut bre topicul in maxim 30 sec )) Record ! Si l-am si speriat pe om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Din cauza voastra pleaca lumea de pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Record ! Si l-am si speriat pe om Sau pe oama (sunteti demni de dispret fata va ceruse ajutorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Sau pe oama (sunteti demni de dispret fata va ceruse ajutorul) "Rusine Dinu Patriciu" ! Editat Aprilie 1, 2015 de Grig.7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 1, 2015 Admin Share Postat Aprilie 1, 2015 @initiator, data viitoare pune un titlu cat mai la obiect si citeste forumul cu atentie pentru a amplasa topicul pe aria corespunzatoare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) "Rusine Dinu Patriciu" ! Ati format un grup infractional dezorganizat, atacati in haita mai rau ca cei de la Antena 3. Si ca sa nu fiu sanctionat, Flavia tata, daca ai bani de risipit pe benzina si intretinere iati-o, ca asta se poate limita. Eu iti sugerez totusi sa te orientezi spre un 4T. PS Este ca motocicleta aia ti-ar putea fi mama? Editat Aprilie 1, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Cum ziceam, completeaza-ti profilul. De exp am vazut un anunt aici in Sibiu cu un Sym Husky 125 (4t) foarte misto la 650 EURO negociabil si mai e si inmatriculat. Mie unul chiar imi place cum arata (in poze, n-am fost sa-l vad, inca...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ati format un grup infractional dezorganizat, atacati in haita mai rau ca cei de la Antena 3. Si ca sa nu fiu sanctionat, Flavia tata, daca ai bani de risipit pe benzina si intretinere iati-o, ca asta se poate limita. Eu iti sugerez totusi sa te orientezi spre un 4T. PS Este ca motocicleta aia ti-ar putea fi mama? Daca tot o ardem Pruteanu style iati-o e defapt ia-ti-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Daca e s-o luam pe Pruteanu style nici giaca nu e gresit, atata timp cat se ajunge la o masa critica de utilizatori al termenului. Daca tot o ardem Pruteanu style iati-o e defapt ia-ti-o. Am gresit se mai intampla, imi torn cenusa-n cap si ma autoflagelez dar ce legatura are cu RS 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate