mike_mp Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Va salut dragi colegi . Stiti pe cineva in Bucuresti care sa se priceapa sa spiteze o roata de chopper (drag star 650) ? Nu este indoita , doar ca abaterea pe tester este destul de mare si prin plumbi nu se prea poate remedia complet . Are 120 cu 65. Oricum m-ar interesa s-o duc la un atelier care s-o demonteze pe loc si s-o puna si pe tester , iar apoi s-o si monteze la loc (eventual fara a-i mai da cauciucul jos) . Va multumesc anticipat si o zi buna tuturor. Mihai Editat Aprilie 2, 2015 de mike_mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 https://www.facebook.com/sirius.romania?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 merci , am sunat dar 120-130 Euro o spitare spate cu montat si demontat ? nu e cam exagerat totusi. la un 50 Euro mai intelegeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 merci , am sunat dar 120-130 Euro o spitare spate cu montat si demontat ? nu e cam exagerat totusi. la un 50 Euro mai intelegeam eventual fara a-i mai da cauciucul jos) . si operatia sa se efectueze prin teava de esapament practic tu te-ai dus sa-ti echilibrezi roata si nenea de la vulcanizare a zis ca trebuie sa puna prea mult plumb? sau cum ai aflat ca trebuie sa o "respitzezi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 nu am fost la nenea de la vulcanizare ci la service-ul Yamaha . unii meseriasi pot spita rotile si cu anvelopa pe ea. nu asta-i problema pt ca o dau jos de e cazul ,dar ideea era sa gasesc un mester care sa stie s-o spiteze cum trebuie la un pret decent nu la preturi aberante . abaterea pe tester era mult prea mare pt a putea fi reglata cu plumbi. s-au pus ceva ,dar nu e tocmai ok nici acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Cred ca nu folosesti corect termenul "a spita" prin care in general se intelege montarea spitelor de la zero, construirea rotii. Tu defapt ai nevoie de centrare( ''truing'' in engleza) ce consta in raglaje fine ale tensionarii spitelor. Centrarea se poate face uneori si cu anvelopa montata desi nu e recomandat. Din cauza confuziei de termeni e posibil sa fi obtinut si pretul ala care tie ti se pare mare pentru ca spitarea presupune mult mai multa munca decat centrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Din cauza confuziei de termeni e posibil sa fi obtinut si pretul ala care tie ti se pare mare pentru ca spitarea presupune mult mai multa munca decat centrarea. Mare branza maxim 1 ora in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 De la tastatura totul e "mare branza", nuuu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Aprilie 4, 2015 Autor Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) baietii de la service i-au spus pitare. ok, centrare fina mai degraba, corect . oricum nu prea sunt multi care sa stie sa faca asta in Bucuresti se pare . asta ar trebui sa se faca si in service, mai ales in cele ale reprezentantelor. adica eu merg sa-mi schimb cauciucurile si plec cu rotile descentrate de la un service Yamaha , iar apoi tb sa merg la altul unde ma costa triplu sa-mi stranga 2 spite, pt ca de fapt demontatul ia mai mult. toba de dat jos, cardan, etc. e o nebunie ...but it's not ok . asta e Editat Aprilie 4, 2015 de mike_mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Dute la Adi http://www.coeval-garage.com/ Mi-a facut mie si am fost foarte multumit, dar nu cred ca scapi cu 50 de euro de facut de la 0 roata. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 De la tastatura totul e "mare branza", nuuu ? Sa fii sanatos de cate ori am facut eu operatia asta, de exemplu ultima oara acum un an, cand am mutat planul jentii fata de butuc cu 5mm. La centrarea unei roti spitate trebuie sa ai si ureche muzicala ca sa reusesti o tensionare uniforma a spitelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Daca tu zici, te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Apropo tie cam cat timp crezi ca ti-ar lua sa desurubezi si sa insurubezi 36 de nipluri? Pentru ca vorbim strict de timpul in plus necesar pentru schimbarea spitelor nu si de centrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Habar nu am ) cand eram mic m am pus sa centrez roata la o bicicleta ca era putin stramba.ce a iesit...)) 8 8 8 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Habar nu am ) cand eram mic m am pus sa centrez roata la o bicicleta ca era putin stramba.ce a iesit... )) 8 8 8 8 Nu ai avut ureche muzicala Paradoxal daca janta-i buna la moto e ceva mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Aprilie 4, 2015 Autor Share Postat Aprilie 4, 2015 Dute la Adi http://www.coeval-garage.com/ Mi-a facut mie si am fost foarte multumit, dar nu cred ca scapi cu 50 de euro de facut de la 0 roata. Succes o sa iau legatura cu el . nu e nimic de luat de la 0 ci doar 2-3 spite de strans. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate