Gabi M Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Salut, avand in vedere ca este soare ( eu asa vad de la birou ) eu si un prieten ne-am hotarat sa mergem la o plimbare. Si cum nu avem mobrele gata, am zis sa iesim cu scuterele. Asadar, daca ai peste 18 ani si ai PERMIS si un scuter ( cu tot ce trebuie, asig, placuta inmatriculare, itp s.a. ) pana in 80 cmc , HAI la o plimbare ! Traseu scurt, ~ 50 km , plecam de la parc Bazilescu spre dambovita ... and back 0733 500 730 - Gabi. la 18:30 plecam ( stiu ca este din scurt, dar acum am avut "revelatia" ) » Post actualizat in 03 Apr 2015 15:00pffff.... a picat treaba .... nu mai pot pleca de la munca rog un admin sa stearga postul, ocupa spatiu degeaba. Editat Aprilie 3, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Entuziasmul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 mda... eram foarte incantat de idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 O halta, la Salonul Auto-Moto 2015,Piata Constitutiei ar fi binevenita pentru toti scuteristii care vor sa devina motociclisti . pot obtine info. de la standul scolii Automotosport. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 mda... eram foarte incantat de idee Ce faci bre esti scuterist? ce facusi cu vfr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 ) sunt si scuterist. mai stau putin pana scot vfr-ul, mai pe la sfarsitul lunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate