SuzukiRf600R Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Salutare, Am cautat timp de 2 ore pe net niste meditatori de franceza care m-ar putea ajuta si nu-mi vine sa cred ca nu gasesc. De fapt am gasit cateva numere: ori sunt inchise, ori nu mai sunt valabile. Asa ca apelez si la voi, poate stiti pe cineva care ofera meditatii la limba franceza. Pe scurt, este un cadou pe care vreau sa-l fac mamei mele, iubitoare de limba franceza dar niciodata nu a avut curajul sa se si apuce. Si cum vine ziua ei, si cum avem multe cunostinte in Franta, de ce nu?! Merg pe premisa de meditator pentru ca nu vreau cursuri online, sau skype. Vreau sa iasa din casa, vreau sa fie "ascultata", sa i se dea teme, sa se simta iar la facultate Merci, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 ))))) asa cadou mai rar =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Ia vezi aici, poate poate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 Ia vezi aici, poate poate: Merci dar am postat in Suceava pentru ca persoana meditata este din Suceava. Bucur Obor...am sa tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 În Suceava nu știu pe nimeni dar mă pot interesa. Dacă mama ta are drum la Rădăuți, te pot ajuta cu un contact. Ai încercat să iei legătura cu un profesor de franceză de la USV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 În Suceava nu știu pe nimeni dar mă pot interesa. Dacă mama ta are drum la Rădăuți, te pot ajuta cu un contact. Ai încercat să iei legătura cu un profesor de franceză de la USV? Cunostintele mele cu privire la persoanele ce profeseaza in invatamantul din Suceava sunt extrem de limitate. Sunt de ani buni plecat de acasa, in Bucuresti si ...nu prea stiu. Ai mei sunt din Suceava oras, nu au treaba cu alte orase din judetul Suceava deci exclus Radauti/Falticeni sau altele. Legat de USV, nu cunosc pe nimeni ca sa pot contacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Cunostintele mele cu privire la persoanele ce profeseaza in invatamantul din Suceava sunt extrem de limitate. Sunt de ani buni plecat de acasa, in Bucuresti si ...nu prea stiu. Ai mei sunt din Suceava oras, nu au treaba cu alte orase din judetul Suceava deci exclus Radauti/Falticeni sau altele. Legat de USV, nu cunosc pe nimeni ca sa pot contacta. http://www.litere.usv.ro/dlls.html iote aici. Dă un email unui profesor care se ocupă de franceză și lansează o întrebare. Nu te costă nimic și nici nu cred că te va înjura în mail-ul de răspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 http://www.litere.usv.ro/dlls.html iote aici. Dă un email unui profesor care se ocupă de franceză și lansează o întrebare. Nu te costă nimic și nici nu cred că te va înjura în mail-ul de răspuns. Claaaaaaaaar! Merci mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loredana Sfirnaciuc Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 În Suceava nu știu pe nimeni dar mă pot interesa. Dacă mama ta are drum la Rădăuți, te pot ajuta cu un contact. Ai încercat să iei legătura cu un profesor de franceză de la USV? buna.As fi interesata de meditatii limba franceza in Radauti.Imi poti trimite un nr de tel?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Era odata prof. Marcel Ungureanu, mi-a placut cum preda (acu 7-8 ani). Nu am nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Furculision, lingurition.... etc )))) am ceva prieteni la universitate am sa ii intreb pe ei si pote imi fac rost si de un nr de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 La Marcel Ungureanu m'am gandit si eu. E ok daca iti dau luni un numar de telefon? Poate are si facebook, e un tip mic de statura, cu ochelari si barbison. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate