awbdan Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Salutare tuturor. Hai sa ma laud si eu putin cu jucaria mea . Un motor frumos dar cam nebun. Cand vreau sa las in urma grijile si supararile nu e nevoie decat sa urc in sa si sa accelerez brusc . Consum la pompa 6-6.3 pe Bucuresti Pitesti, pe drum normal nu i am facut inca un consum. Anvelope DOT 2014 pirelli diablo strada. [/url] ">http:// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Faina grafica de pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 mobra e misto tu esti urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Mamă, cate modificări. Să o folosești sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Aprilie 10, 2015 Autor Share Postat Aprilie 10, 2015 Va multumesc pentru urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 si aici dau de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 La plimbare prin Harghita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 f misto modificat, mai ales vopseaua si codita PS: pastreaza mansoanele gri, alea albastre-s urte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate