Boby-HRZ Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Cred ca voi putea ajunge si eu la tura asta. Cine merge sigur pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Eu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Boby ..... cine filmeaza tu sau eu? » Post actualizat in 03 Jul 2015 11:50@LEX ..... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Pai tu te ocupi de partea din timpul mersului, iar eu de partea cu opririle Deci suntem 3 pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 @ contabil, sunt dator cu niste filmari, ma voi tine dupa tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Zic astia mai batrini (si zic bine) ca nu conteaza cantitatea ..... doar calitatea. » Post actualizat in 03 Jul 2015 12:01Vezi ca incarc filmarile de data trecuta pe un card de tel ....... si data viitoare il returnezi ok? » Post actualizat in 04 Jul 2015 09:00Pui traseu Razvane? Sa ne intilnim si cu Boby la o ora si o locatie - este din Ploiesti.» Post actualizat in 04 Jul 2015 09:02La noi ramine 9 la peco? Miine este frumoasa vremea ....... cel putin asa vad eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) http://tinyurl.com/npjv2vu Sper sa mearga link-ul cu traseul de mai sus. Punct comun ar fi Pitesti pt Boby, sau sa vina el la Petrom Miorita ca sa fim grupati. ( in link apare alta Miorita, dar eu ma refer la Petrom Miorita de langa Baneasa) Observatii: -Putem fac dreapta la un moment dat spre Voineasa sa mai scurtam, dar vedem la fata locului, scurtatura nu este extraordinar de bine asfaltata. -Maine doar in Bucuresti arata niste sanse de precipitatii in jur de 9-14. Daca e ok pt toti, as propune sa plecam la un 8 chiar. -Worst case scenario, daca ploua maine dimineata, sa plecam fix dupa ce se opreste... (pitesti,novaci, sibiu, rm valcea nu arata ploaie deloc, ar fi pacat sa stam acasa doar pt o ploaie de vara din Buc). -Sa avem ceva mai gros pentru inaltime, anul trecut pe TA nu mi a trebuit mai mult de mesada, dar sa fim pregatiti -Daca avem si ceva de ploaie pt zona Buc, perfect -In functie de ora de intoarcere, pe A1 o sa fie cam frig la viteze mari asa ca, mesa/polar Ce altceva mai e de zis ? Editat Iulie 4, 2015 de razvannnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Extrem de lung traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Se poate taia pe la Voineasa. Vii ? Nu e batut in cuie, mergem dupa cum decidem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 contabile? pe unde esti... » Post actualizat in 04 Jul 2015 12:24 duminica 5 iulie m as baga si eu la o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Am vorbit cu contabilul la telefon, e plecat si nu are acces la net si a spus ca e ok sa ne vedem la ora 8 la miorita, sa putem pleca pana la 8:15 cel tarziu. @ianachim Sa intelegem ca ne insotesti si tu maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 contabile? pe unde esti... » Post actualizat in 04 Jul 2015 12:24 duminica 5 iulie m as baga si eu la o iesire Am terminat botezul , acum bag nunta ..... hai cu noi miine - sint numai baieti de treaba. » Post actualizat in 04 Jul 2015 14:12 Mai arunc cite un ochi pe aici cind pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) m as baga... sper sa fie contabilul obosit si sa nu ne alerge prea tare!!! sa inteleg ca aduci si DAMIGEANA..????? hera' sa uit... traseu? destinatie? ca am vazut tot felul de idei si nu am inteles pe ce ati stabilit pana la urma Editat Iulie 4, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Și eu sunt curios de traseu. Lucrez azi de noapte, dar pot ieși mai devreme să mă odihnesc, iar mâine lucrez iar de noapte, deci nu îmi permit traseu foarte lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 m as baga... sper sa fie contabilul obosit si sa nu ne alerge prea tare!!! sa inteleg ca aduci si DAMIGEANA..????? hera' sa uit... traseu? destinatie? ca am vazut tot felul de idei si nu am inteles pe ce ati stabilit pana la urma Transalpina omule .... o luam sa fie serpentina pe urcare si la intoarcere negociem ce dumnezeu ...... ma sti pe mine obtuz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) Ma bag si eu, dar pe varianta mai scurta. Cea prin Voineasa. Eu am o autonomie de 200-220 km, sper sa nu incurc. Daca e ceva, iau canistra cu mine.. Editat Iulie 4, 2015 de m3rsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 OK, ne vedem la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Da ora 8 miorita .... o sa iasa de 700km si 12 ore daca nu si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Cam așa, , însă unde e de mers, "mergem", in rest plimbare, băgam si o mâncare buna pe undeva. Sa avem bateriile la camere full ) @mersu, no problem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Mda, traseul de 700km ma face să renunț. Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Da ora 8 miorita .... o sa iasa de 700km si 12 ore daca nu si mai mult. light 700 km mergem pe bv ? intram spre transalpina intre sibiu si sebes?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Eu as propune intoarcerea pe brasov, deci sa mergem pe pitesti valcea novaci sebes sibiu fagaras brasov, ca sa prindem serpentinele de la ranca pe urcare, mie mi se pare mai ok transalpina facuta din directia asta, dar stabilim cu totii traseul de comun acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) Luati la voi umbrela si soseta groasa ca de traseu .... il batem in cuie miine. Auzi la Ianachim cica io-l alerg, bre! profiti ca ma uit pe un rahatel de telefon ...... Editat Iulie 4, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) in cazul asta prefer sa va astept la metro/mcdonalds militari ca nu am de ce sa vin la miorita.... contabile....cum facem ???? Mda, traseul de 700km ma face să renunț. Ride safe! ups ....asta e cand ai o moto deosebita' Editat Iulie 4, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Daca ma pui sa schimb locatia ..... o sa ne divizam in 2. Noi ne gindeam s-o luam pe centura de la miorita. Eu fac miorita .... ca tot sint setat pe restaurante, si cind plecam te sun este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate