Ride2Esc Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Am auzit acum la stiri ca a fost un accident mortal pe la Jebel (cred) Stie cineva detalii, despre cine e vorba, ce s-a intamplat? RIP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Webb`R Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 http://www.tion.ro/motociclist-mort-in-urma-unui-accident-de-circulatie-la-jebel/1524803 R.I.P! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 (editat) R.I.P. Editat Aprilie 14, 2015 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 R.I.P. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 A inceput .... sezonul . Sincere condoleante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Pacat de om,avea 37 de ani si o fetita.Din pacate avea viteza si viteza foarte mare (a zburat mai bine de 200 de metri),nu purta nici macar casca. Nu avea nici permis de conducere. Din nefericire cei ce sufera mai mult sunt cei din familie . Soferii implicati in accident ,atunci in stare de soc ,probabil vor ramane cu traume ...si dosar penal... Condoleante familiei indurerate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ar fi al doilea cu accident , fara permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Dupa acuratetea detaliilor, ca ar fi avut 32 de ani sau 37, ca circula regulamentar sau ca nu avea permis si circula cu 200 la ora fara casca ma intreb ca Freddie: Is this the real life? Is this just fantasy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Pacat de om,avea 37 de ani si o fetita.Din pacate avea viteza si viteza foarte mare (a zburat mai bine de 200 de metri),nu purta nici macar casca. Nu avea nici permis de conducere. Din nefericire cei ce sufera mai mult sunt cei din familie . Soferii implicati in accident ,atunci in stare de soc ,probabil vor ramane cu traume ...si dosar penal... Condoleante familiei indurerate... L-ai cunoscut? Ca daca e asa cum zici tu ar fi bine sa scrii la astia de la Tion ca ei au spus 32. Iar daca nici asta nu avea permis.... nu stiu ce sa zic. Dimineata a mai fost un accident in care altu fara permis era sa-si rupa gatul catre Arad. http://www.tion.ro/motociclist-fara-permis-in-stare-grava-dupa-un-accident-petrecut-la-iesire-din-timisoara/1524578 Au innebunit astia??? Da chiar nu mai exist pic de grija pe drumuri??? Eu ieri am observat ca nu-mi ramane semnalizarea porita, degeaba dau de 4-5 ori...da un flash si gata. Asta e! Parchez motorul pana repar problema. Nu o sa umblu fara semnalizare in oras sau sa ma pun in pericol ca trebe sa tin semnalizarea in curba in timp ce mai si tin frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Dimineata a mai fost un accident in care altu fara permis era sa-si rupa gatul catre Arad. http://www.tion.ro/motociclist-fara-permis-in-stare-grava-dupa-un-accident-petrecut-la-iesire-din-timisoara/1524578 Accidentul a avut loc sambata. Baiatul este inca in stare critica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 L-ai cunoscut? Ca daca e asa cum zici tu ar fi bine sa scrii la astia de la Tion ca ei au spus 32. Iar daca nici asta nu avea permis.... nu stiu ce sa zic. Dimineata a mai fost un accident in care altu fara permis era sa-si rupa gatul catre Arad. http://www.tion.ro/motociclist-fara-permis-in-stare-grava-dupa-un-accident-petrecut-la-iesire-din-timisoara/1524578 Au innebunit astia??? Da chiar nu mai exist pic de grija pe drumuri??? Eu ieri am observat ca nu-mi ramane semnalizarea porita, degeaba dau de 4-5 ori...da un flash si gata. Asta e! Parchez motorul pana repar problema. Nu o sa umblu fara semnalizare in oras sau sa ma pun in pericol ca trebe sa tin semnalizarea in curba in timp ce mai si tin frana! Am fost acolo imediat dupa eveniment...si nu,nu l-am cunoscut . Pacat,toti gresim dar el a platit pretul cel mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate