MotocrossYz85 Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Salutare nu de mult timp am luat permisul(A2), am avut un kawasaki er5 1998 pe care l-am vandut acum 1 saptamana, de mic am practicat motocross si putin enduro si tot la ele vreau sa ma intorc bine pe alt segment acela de supermoto... Sunt cam indecis ce model sa aleg momentan ma invart intre: -ktm duke 2 lc4 am gasit unul de prin 2000 cu 35k km la 1500 euro -husqvarna 610ie 2007 25k km 1900 euro Problema la duke mi se pare ca e cam vechiut si e si pe carburatie, km cam multi pt un supermoto daca se poate numi cu adevarat supermoto, e mai mult un naked dupa parerea mea (nu e nici cal nici magar ) Iar la husqvarna toate bune si frumoase dar problema e ca are 39kw (ce ghinion pe capu' meu) limita fiind de 35kw Bugetul meu e undeva la maxim 2000euro Cateva sfaturi nu ar strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Un DRZ400 nu ar fi bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Aprilie 16, 2015 Autor Share Postat Aprilie 16, 2015 Un DRZ400 nu ar fi bun? am luat in calcul si drz-ul dar din cate am cautat numai "rapciugi" am gasit , ori fara acte ori supraevaluate ori obosite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Salutare nu de mult timp am luat permisul(A2), am avut un kawasaki er5 1998 pe care l-am vandut acum 1 saptamana, de mic am practicat motocross si putin enduro si tot la ele vreau sa ma intorc bine pe alt segment acela de supermoto... Sunt cam indecis ce model sa aleg momentan ma invart intre: -ktm duke 2 lc4 am gasit unul de prin 2000 cu 35k km la 1500 euro -husqvarna 610ie 2007 25k km 1900 euro Problema la duke mi se pare ca e cam vechiut si e si pe carburatie, km cam multi pt un supermoto daca se poate numi cu adevarat supermoto, e mai mult un naked dupa parerea mea (nu e nici cal nici magar ) Iar la husqvarna toate bune si frumoase dar problema e ca are 39kw (ce ghinion pe capu' meu) limita fiind de 35kw Bugetul meu e undeva la maxim 2000euro Cateva sfaturi nu ar strica Honda CRF 450, sau Yamaha XT660X. Ambele ar trebui sa se incadreze in categoria ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Aprilie 16, 2015 Autor Share Postat Aprilie 16, 2015 nu-s expert, dar CRF de 450 e o mobra de 118 kg iar XTX e o vaca in lumea supermoto,de 173 kg (din specificatii e mai grea ca un SV650...) Crf-ul nu are nici-o treaba cu segmentul asta decat daca il modifici si nu e de strada(e de competitie motocross/enduro/endurocross/sm) nu se inmatriculeaza decat cre sau crfx si oricum sunt pe nr de ore nu km... e exclus , xtx660 ar fi o varianta.. Dar deja nu prea e supermoto la kg ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dru_darius Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Off-topic Si eu am un Kawa Er-5, si vreau sa-l vand, si de ceva timp exact la motoarele alea ma tot uitam ) On-topic Eu as alege Husky, dar la tine faza cu carnetul, ori Ktm-ul, ori iti maresti bugetul pentru o Yamaha Wr 250 x Editat Aprilie 17, 2015 de dru_darius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Iti recomand Husqvarna, pentru ca am acel model de 6 ani si am mers si cu un Duke 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Iti recomand Husqvarna, pentru ca am acel model de 6 ani si am mers si cu un Duke 2. Cred ca asta este cea mai buna alegere... Cu toate ca are 39kw... » Post actualizat in 24 Apr 2015 06:19 In cele din urma am decis ca e ok si un 125 pt oras momentan. Asa ca am decis sa achizitionez un HM(e fabrica honda din Italia) CRM 125 ca nou(2009 dar nici 3000km nu are) de la o firma serioasa si anume Motomus. Sper sa nu se considere reclama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate