Sari la conținut

tm95for

Membru
  • Număr conținut

    302
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tm95for

  1. tm95for

    Chef moto Budint

    Vorba aia "Numa maine nu-i poimaine". Adica maine instalam instalatiile, le probam si le incercam , ca poimaine sa fie totul pregatit. Se anunta 3 zile de foc, si la propriu si la figurat. Drumul pana la locatie este simplu:
  2. tm95for

    Chef moto Budint

    Salutare prieteni, Suntem bucurosi sa anuntam ca in data de 10 iunie vom organiza un chef moto. Locatia este aceeasi din anii trecuti, pe malul raului Bega. Toti motociclistii sunt bineveniti, un shot(doua) de rachie si o portie de gulas la ceaun sunt din partea noastra. Noi vom fi la locatie de vineri, gratarul va fi incins si berea rece. Va asteptam cu drag.
  3. Incredibil! Ba da unde se poate ajunge, sterge repede anuntul este recomandarea mea!
  4. Am patit si eu cu pompa, o dai jos si o legi pe direct, daca bazaie ii bine, daca nu ii 70-80 lei o pompa noua, mergi cu ea in mana la magazin si iei ce este mai apropiat ca dimensiuni.
  5. tm95for

    Facerea de bine...

    Astazi este etapa de motocross la Ianova, a fost si ieri, pacat ca nu sunt promovate mai bine aceste evenimente. » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:15 » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:17 Vremea se anunta numa faina...
  6. Programul va fi acelasi de anul trecut, vezi postul lui Sebicu de mai sus, speram ca si buna dispozitie sa fie, macar, la fel.
  7. Salutare prieteni, Suntem bucurosi sa anuntam ca in data de 11 iunie vom organiza un chef moto pe malul raului Bega, la acceasi locatie ca anul trecut, Pregatim 2 cazane de gulas, umplem palasca cu rachie, butoaiele cu bere si incingem gratarul pentru mici. Suntem acceasi, suntem entuziasti si va asteptam cu drag.
  8. Vand VW Passat 1.8T an 2002 ,150CP, pentru ca vreau sa imi iau tot Passat si tot benzinar Pret 3000 euro, daca nu se da ce vreau eu. Modelul este HIGHLINE, piele Alcantara, oglinzi electrice si incalzite, oglinda retrovizoare heliomata, senzor ploaie, scaune fata incalzite, tempomat viteza, carlig remorcare. Masina are cauciucuri Continental EcoContact noi, discuri fata si placute noi. VT 2017. Se mai dau un set de roti de iarna. Taxa a fost platita si nerecuperata. Tel 0721847547 http://olx.ro/oferta/vand-vw-passat-variant-1-8t-150-cp-ID4hJXA.html
  9. Multumim tuturor pentru participare, apreciem ca foarte reusit cheful, speram ca toti oaspetii nostri s-au simtit bine. Sa ne vedem sanatosi la anul.
  10. Acuma, doua cazane de gulas sunt programate, dar bere? oare cate butoaie sa comandam?
  11. Salutare prieteni, Nu are rost sa facem un nou topic pentru asta, deci pe aceasta cale va invitam la cheful nostru care se face in data de 13.06.2015 la aceeasi locatie ca si anul trecut de catre aceeasi oameni si va promitem ca va fi, macar, la fel de fain. Nu avem trupe de muzica(decat pe Sebicu) si nu facem nicun fel de concurs(decat de buna dispozitie). Va asteptam cu drag!
  12. Iti recomand Husqvarna, pentru ca am acel model de 6 ani si am mers si cu un Duke 2.
  13. Chestii de la un Husaberg - 150 ron toate. 0721847547 Marius
  14. Am 3 parbrize pentru Blackbird, sunt in stare foarte buna, cred ca sunt noi. Pret undeva la 200 ron pe bucata. Tel 0721847547 Marius
  15. Nu am mai incercat, maine o sa cumpar un comutator ON-OFF sa il leg la punte, sper ca unul ieftin sa preia amperajul de pornire,
  16. Motocicleta este in Mosnita Noua, pot eu sa vin in orice zona dupa releu nu-i problema, de facut punte nu prea mai vreau sa fac poate stric altceva, si intradevar, cand am incercat sa fac punte parca a dat sa porneasca si cheile nici nu erau in contact.
  17. Nu ma prea pricep, am incercat si au iesit scantei,
  18. Salutare, nu mai porneste motoreta, cred ca in cauza este releul de pornire, daca cineva ma poate ajuta cu unul imprumut pentru cateva ore, sa nu comand altul degeaba, apreciez. 0721847547 sau PM
  19. Nu da banii inainte, de obicei arhitectii iti cer "un mic avans" sa se apuce de treaba, cand ajungi la geamuri ma poti intreba si pe mine.
  20. tm95for

    Bursa SuperMoto

    Amortizoare KTM DUKE 2 1999-2007, stare foarte buna, jugul disponibil la cerere. Pret 750 ron. Tel 0721847547
  21. S-au dat: roata spate, pedala frana, schimbator viteze, suport topcase, scarita pasager stanga, cric lateral, ghidon, plastice laterale spate, codita completa, statorul, carene rezervor, ansamblu maneta ambreiaj-decompresor+cablurile, melc kilometraj Restul valabil,
  22. "In cazul in care montajul geamului termoizolator se realizeaza la o altitudine ce difera cu mai mult de 700 de m decat cea la care a fost fabricat, trebuie sa se prevada gauri de egalizare a presiunii , care vor fi sigilate, ulterior, la montaj." Din literatura de specialitate, dar e bine si cum zici tu , oricum sper sa nu iti ia nimeni in serios explicatiile. Bafta.
  23. Daca presiunea dintre sticle nu este ajustata corespunzator in timpul fabricarii termopanului, la altitudini mari acesta poate exploda din cauza diferentei de presiune
  24. Vorbeste cu Bogdan 0742050882 aka Bodyca de pe forum. Chiar daca nu faci tamplaria cu el sigur vei fi un om mai informat din acest punct de vedere.
×
×
  • Creează nouă...