gabi_papi Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Stie cineva unde pot gasi cleme de prindere a carenelor pentru surub M5 sau M6? Cred ca m-ar ajuta si prinderi rapide. Am nevoie de 4 bucati. Exemplu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Stie cineva unde pot gasi cleme de prindere a carenelor pentru surub M5 sau M6? Cred ca m-ar ajuta si prinderi rapide. Am nevoie de 4 bucati. Exemplu: piulita-clema-m5-pentru-carene-de-plastic-oem.jpg LA MAGAZINELE CU PIESE AUTO SAU LA TG LA VITAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Daca folosesti prinderi rapide vezi ca se potrivesc clemele de passat 2000 de la usi. Editat Aprilie 17, 2015 de mad.alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 O sa dau o fuga maine pana in vitan sa vedem ce "avioane" gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate