bogdan_johnny Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Am carene laterale honda cbr F2 suport numar cu tot cu semnalizari cbr F2 1,5 Litri de ulei motul 300 V 10w40 de anul trecut si un kit de lant folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 tot respectul!!!! fie sa ajunga la cineva care chiar are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 eu vreau kitul de lant daca mai este valabil....iti multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Moldoveanu Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut ! Daca ramane kitul de lant , l-as dori eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) ce motociclete aveti ? ... ca sa stiu unde s-ar potrivi mai bine Editat Aprilie 19, 2015 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) uleiul pleaca la bucuresti Daca are cineva ceva de donat puneti tot aici » Post actualizat in 19 Apr 2015 15:52suportul de numar a plecat si el Editat Aprilie 19, 2015 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Am carene laterale honda cbr F2 suport numar cu tot cu semnalizari cbr F2 1,5 Litri de ulei motul 300 V 10w40 de anul trecut si un kit de lant folosit. Bv man pt gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 o sa mai adaug astazi niste chestii dupa ce fac curat in garaj » Post actualizat in 20 Apr 2015 14:34a plecat si carena de la roata(aia triunghiulara).sa le folositi cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Sa facem un update la ce mai donam .... (piese de la o honda CBR f3) Carene laterale cu mici defectiuni dar in mare parte intregi Scarite pilot (una e putin sudata dar cine nu are bani de alta se poate folosi de asta) cu tot cu pompa de frana si pedala (e stramba) Carcasa filtru aer in stare foarte buna galerie evacuare in stare f buna\ maner pasager De preferat ar fi cu predare personala (inafara de Bacau mai am drum si judetele Neamt,Suceava,Iasi) Telefon 0748460122 Bogdan P.S O sa mai adaug si alte piese dupa ce fac poze.Nu trimit prin posta Nu as vrea ca piesele sa ajunga la revanzare.Doar pentru cine are nevoie de ele si sta rau cu banii. Editat Noiembrie 2, 2015 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate