DrMe Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Mireasa cauta pentru o sedinta foto de 30 minute pana la o ora, o incornorata. Mai exact cauta un naked black sau chopper black. Sedinta foto are loc duminica 25 aprilie dupa amiaza in Iasi, inca nu s-a stabilit locul exact. Eu, mirele , lansez cererea si pun la dispozitie incornorta mea pentru sedinta foto. Sare cineva in ajutor? Multumim anticipat. Editat Aprilie 24, 2015 de DrMe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Ghici ghicitoarea.... Deci cautati fotograf sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snache Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Probabil mai cauta una. Nici eu n-am inteles prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Omu' cauta mobra! Editat Aprilie 24, 2015 de Adyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrMe Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 Raspunsul descoperit.... Se cauta mobra neagra, "preferinta miresei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Once you turn black, you never turn back... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Ce laptop vrei? -Rosu! Ce motor vrei? -Negru! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrMe Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 Interesant... trebuie sa am grija, nu cumva sa o fac neagra pe "roscata" mea, risc sa raman fara ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Felicitări! Să fie într-un ceas bun, să vă înțelegeți şi să vă iubiți. Rețeta pentru o căsnicie perfectă este să locuiți la casă + curte...poți naibii să faci vreo ceva prin curte cînd începe show-ul Editat Aprilie 25, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Draga mire ,am eu una neagra . » Post actualizat in 25 Apr 2015 12:53 Draga mire ,am eu una neagra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrMe Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 Merci Amp. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate