KINGS Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Dupa bariera de la Balea Cascada, in directia Balea Lac, mai merge max. 1km dupa care drumul e complet acoperit de zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 adica venind dispre curtea de arges nici pna la caban capra nu poti ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 super, incet incet se topeste... pe partea cealalta o fi mai insorit, chiar si asa nu cred ca ajungi pana la Capra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 De la Curtea de Arges se poate urca pana la Capra. Un prieten din Valcea tocmai "a comis-o" astazi si ne distram pe facebook ca ne despart vreo 19km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 26, 2015 Admin Share Postat Aprilie 26, 2015 Misto pozele, tocmai am pus monitorul invers sa le admir.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Scuze no .... mai faci niste yoga cu monitorul ala, sau lasi monitorul fix si te contorsionezi tu ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Scuze no .... mai faci niste yoga cu monitorul ala, sau lasi monitorul fix si te contorsionezi tu ))))) e pentru aia cu TABLETE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Adevaru-i ca bajbai cu postatul pozelor de pe smart pe motociclism.ro Mea culpa... asta sa fie tot necazul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 La ce va asteptati, saptamana trecuta inca ningea la altitudinea aia. Mai sunt 2 luni pana la deschiderea oficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 La ce va asteptati, saptamana trecuta inca ningea la altitudinea aia. Mai sunt 2 luni pana la deschiderea oficiala. NU I PANICA MAN!!! oricum tot carpacit si plin de lume va fi cand vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 (editat) Am fost luni 4 Mai. Se poate urca doar pana la punctul de plecare al telecabinei, asa cum zicea si yamoco, drumul e blocat fizic cu blocuri de beton. Pe platou e putina zapada, dar sus, pe serpentine sunt si zone cu 4-5m de zapada pe sosea, de la avalanse nici nu se vede drumul. Ziceau ca se apuca de curatat din 11mai, estimand ca la 1 iunie sa se poata circula, dar sus pe serpentine va fi deschis doar pe 1 banda in prima faza. Deschiderea oficiala e pe 1 iulie. Partea proasta e ca de la iesirea din Cartisoara pana pe serpentinele din padure, cum urci spre Balea drumul e execrabil. Petec peste petec, nu gasesti 100m de suprafete nivelate. Din loc in loc ceva "covor" de asfalt, dar max 50m lungime... O poza de sus... Editat Mai 8, 2015 de Norian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 pacat......atat vrea si poate ROMANUL!!! pe cand austriacul ......UITE ce face asa ca de ce sa ma tot duc sa consum benzina sipa vad daca au reusit sa curete TRANSFAGARASANUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 » Post actualizat in 24 May 2015 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2015 Admin Share Postat Mai 24, 2015 Presupun ca ati urcat pina la tunel, nu? Nu cred ca au deschis tunelul inca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Presupun ca ati urcat pina la tunel, nu? Nu cred ca au deschis tunelul inca.. mergem vineri sa verificam.....? bagam o transalpina si un transfagarasan plecare la 7.00 din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 31, 2015 Admin Share Postat Mai 31, 2015 Pusesem o intrebare mai sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Pusesem o intrebare mai sus.. Nu-i deschis tunelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Pusesem o intrebare mai sus.. daca te ai fi uitat la topicul meu ..... ai fi vazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate