ShadowAdy Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Am ajuns si eu. Cu cine fac cunostinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Poze de ieri, 28 mai: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Pe aia cu atas cred ca toti au pozat-o. Mi-a sarit si mie in ochi cand am trecut pe langa ea. Bijuterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Faine poze Kevinn! Ma bucur ca ne-am cunoscut si face to face! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 tricourile ude aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 esti mortal Navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Faine poze Kevinn! Ma bucur ca ne-am cunoscut si face to face! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Ni ma ca o fost si vreo 2-3 Triumphuri acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Or fost, Trophy, Tiger Explorer, Bonneville, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Ni ma ca o fost si vreo 2-3 Triumphuri acolo ! chiar mai multe! da' toate au avut cate ''tri'' cilindri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 chiar mai multe! da' toate au avut cate ''tri'' cilindri Vad si un Thunderbird acolo care are numa doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate