Vla Doo Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Stiti pe undeva prin bucuresti vreun meserias care are si care îmi poate schimba geamul de la oglinda? M-am gandit sa iau una auto si sa o decupez dar nu am gasit decat cu suportul de plastic lipit pe spate ei.. asadar.. unde pot merge sa o inlocuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 oglinda normala/de casa difera de oglinda auto/moto , daca inlocuiesti oglinde cu una normala nu prea o sa ai vizibilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 oglinda normala/de casa difera de oglinda auto/moto , daca inlocuiesti oglinde cu una normala nu prea o sa ai vizibilitate Cred ca vrea sa puna una de pe o masina, sau n-am inteles eu bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vla Doo Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Nici nu am pomenit de una normala.. de casa. .. vreau una care sa micsoreze ptr o vizibilitate mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Eu mi-am confectionat o oglinda dintr-una de Logan (modelul oval), elementul din plastic l-am dezlipit cu ajutorul unui cutter apoi am decupat fasie cu fasie pana i-am dat forma perfecta. Se poate deci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2015 Admin Share Postat Aprilie 28, 2015 Du-te in Vitan si gasesti acolo oglinzi (geamuri) de auto, cumperi si mergi la geamgerie sa ti-o taie dupa forma ta, apoi o lipesti cu dublu adeziv sau silicon si iti faci treaba. Eu asa am facut si asa am vandut si mobra. Singura diferenta este ca nu vei mai avea aceasi reflexie ca in cea originala, dar daca te obisnuiesti cu diferenta merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vla Doo Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 In urma unei mici coliziuni mi s-a spart geamul din oglinda de pe partea stanga si vreau sa schimb geamul nu oglinda cu totul... » Post actualizat in 28 Apr 2015 20:21 Am inteles acum. O sa ma apuc sa cioplesc la una de masina .. sper sa iasa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2015 Admin Share Postat Aprilie 28, 2015 Iese fara probleme..singura chestie este sa gasesti geamgiul ala dispus sa ti-o taie, nu se baga toti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Salut, Daca vrei oferta de geam oglinda (pot aduce si fara suport) da-mi dimensiunile oglinzii tale ca sa pot gasi o oglinda apropiata ca dinensiuni. Bafta, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 convexa de la dezmembrari auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 15 lei un geam-oglinda de Logan (modelul oval) convexa fara incalzire, se dsface usor de pe suportul din plastic, se prelucreaza lejer cu diamantul. Am deja cateva la activ, a mea si a altor prieteni. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Astept raspuns daca te intereseaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate