inspectoru Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Salut! Am vopsit si eu jucaria ca de 5 ani de cand o am ma cam plictisisem sa o vad la fel! ) Sper sa va placa. Am atasat si o poza cu ia in straie vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Mereu am avut drag de motoarele vopsite in tema Repsol, insa nu inteleg dece scrisul de pe carene nu l-ai aliniat cu codita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 pozele cu "ia"sunt bune dar din cate stiu replica repsol este pentru 1000 RR,gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Arata foarte bine. Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 me like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 pozele cu "ia"sunt bune dar din cate stiu replica repsol este pentru 1000 RR,gresesc? Ti-ai facut un cont si incerci sa ademenesti prieteni? Nu asa intri in comunitate "boss". Arata bine Inspectore, vopsita in Romania? Daca da, cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 A iesit super fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Salut! Am vopsit si eu jucaria ca de 5 ani de cand o am ma cam plictisisem sa o vad la fel! ) Sper sa va placa. Am atasat si o poza cu ia in straie vechi! Te salut, imi poti spune te rog unde ai vopsit jantele? Merci. Sa nu uit, arata foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Scrisul de pe carenele laterale este prea inclinat. Arata bine. Sa dai totul cu lac. Editat Mai 7, 2015 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 I-as fi lasat o roata neagra. Arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inspectoru Postat Mai 7, 2015 Autor Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Ti-ai facut un cont si incerci sa ademenesti prieteni? Nu asa intri in comunitate "boss". Arata bine Inspectore, vopsita in Romania? Daca da, cat te-a costat? 350€ a fost prețul. Da, vopsită in România. » Post actualizat in 07 May 2015 09:20 Te salut, imi poti spune te rog unde ai vopsit jantele? Merci. Sa nu uit, arata foarte bine Toată a fost la pachet vopsita, dar la jante din ce m-am interesat eu de la 50€ in sus... La mine a fost moto 300 si 50 jantele. » Post actualizat in 07 May 2015 09:24 pozele cu "ia"sunt bune dar din cate stiu replica repsol este pentru 1000 RR,gresesc? Adică Repsol se poate pune doar pe RR? Uite nici nu știam o sa i-l spun lua' tata sa își schimbe vopseaua la mașina ca roșu e doar pot Ferrari si la un vecin ca galben e pentru Lamborghini! Editat Mai 7, 2015 de inspectoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Multumesc. Imi poti recomanda atelierul? Pe PM sau aici. Caut de ceva vreme un atelier bun sa vopsesc janta fata, si la tine vad ca a iesit f. bine culoarea. Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inspectoru Postat Mai 7, 2015 Autor Share Postat Mai 7, 2015 Mereu am avut drag de motoarele vopsite in tema Repsol, insa nu inteleg dece scrisul de pe carene nu l-ai aliniat cu codita. Salut! Asa e modelul si m-am gândit si eu la ce ai zis tu dar carenele sunt prea mari si se vedea diferența foarte mare între portocaliu si roșu/ negru jos! Daca era un RR alta era treaba! Bafta! » Post actualizat in 07 May 2015 09:34 Scrisul de pe carenele laterale este prea inclinat. Arata bine. Sa dai totul cu lac. Merci! Totul e lăcuit si la locul lui... Asa am vrut scrisul pt ca e carnea prea mare si nu am vrut sa umplu partea de jos cu nimic. Bafta! » Post actualizat in 07 May 2015 09:42 Multumesc. Imi poti recomanda atelierul? Pe PM sau aici. Caut de ceva vreme un atelier bun sa vopsesc janta fata, si la tine vad ca a iesit f. bine culoarea. Cele bune. Nu știu daca am voie sa fac reclama asa ca ai un mesaj in PM. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 350€ a fost prețul. Da, vopsită in România. » Post actualizat in 07 May 2015 09:20 Toată a fost la pachet vopsita, dar la jante din ce m-am interesat eu de la 50€ in sus... La mine a fost moto 300 si 50 jantele. » Post actualizat in 07 May 2015 09:24 Adică Repsol se poate pune doar pe RR? Uite nici nu știam o sa i-l spun lua' tata sa își schimbe vopseaua la mașina ca roșu e doar pot Ferrari si la un vecin ca galben e pentru Lamborghini! nu,doar ca pe 1000rr este replica oficiala,in rest poti sa iti faci si trotineta repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi! Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Am si eu Editat Septembrie 16, 2015 de Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate