Darco Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 imi cautam acum spray de uns lantul de la motul si am vazut ca pt motocicletele de strada exista si c2 si c2+, din ce vad eu c2+ este cu PTFE sau ceva de genul. care e diferenta dintre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 ala cu plus parca e pentru frecare mai buna la viteze mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Invata cum sa ungi lantul cu ulei mai gros(sunt multe optiuni, depinde si de temperatura de afara) ca sa nu sara de pe lant prea mult(cateva picaturi). Si spray-ul sare putin, asa ca..... Daca stai sa ungi lantul tot timpul cu spray de uns si curatat cu spray de curatat lantul o sa dai mai multi bani pe spray-uri decat pe un kit de lant nou. Eu am loobman si dupa ce ai invatat cand sa apesi sa unga lantul nu iti arunca deloc pe janta/cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Mai 9, 2015 Autor Share Postat Mai 9, 2015 intr-adevar sunt scumpute sprayurile de curatat si uns dar nici chiar asa, adica eu fac lantul cam la 500 de km, si ma tine destul de mult un spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Mai vedem peste cativa ani de motociclism daca te plictisesti sa speli lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Si-i pui gume second ca sunt scumpe alea noi si disc de frana de Logan (daca e bemveu) ca e mai ieftin si de fapt nu era mobra, ci era bicicleta si nu i-a dat-o, ci i-a luat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate