Alexandru Rusu Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Buna ziua ! Ma numesc Alexandru am 20 ani 1,85 m 85 kg si as vrea sa imi cumpar o motocicleta de strada care sa se incadreze in categoria A2 ! Nu vrea ca motorul sa treaca de 2000 euro ! Astept sugestiile voastre ! P.S Nu am experinta pe motoare de sosea ,doar pe cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Intrebarea a fost pusa de 1000 de ori si de fiecare data raspunsul a lasat de dorit. Intai si intai, ai deja carnetul? Intrebarea e prea vaga. Motocicleta este de strada, exceptii sunt foarte putine si chiar si acolo sunt argumente pro si contra. Micsoreaza/limiteaza sau da niste argumente suplimentare si /index.php?/topic/100210-ghid-de-informare-pentru-incepatori-ce-motor-sa-mi-iau/ spor la citit! Ia in considerare mai multe modele si verifica daca exista varianta limitata de 35 KW, asta daca nu cumva iei un motor care se incareaza in cifre fara limitare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Acum depinde ce stil iti place, vitezane, neked, chopper....trebuie sa probezi si sa vezi ce ti vine cel mai bine.....motociclete de strada sunt multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 /index.php?/topic/726451-yamaha-fz6-s-fazer-2007-57kw-78cp/ Tada. Mere limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Macke multumesc pentru sfat! Silvian74 mie imi plac cele viteziste si naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Eh, acum mai vii de-acasa. Deci ... carenate sau naked. E cam contradictoriu, dar tot e ceva. Oras? Afara? Bagaje? Pasageri? Pune si tu o locatie, ca sa vedem daca sunt mai mari sansele sa te ajutam. Sa nu patesti cum au patit cativa colegi, care au facut drum lung doar sa constate ca motorul ce urmau sa-l cumpere era praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Deci o sa circul mai mult in afara orasului, nu bagazeje.... si pasageri cand o sa mai plimb vreo gagica ) sunt din Suceava » Post actualizat in 12 May 2015 11:12 http://www.lerepairedesmotards.com/dossiers/permis-a2-homologation-moto-occasion.php# Am gasit o lista cu motocicletele care se pot conduce cu A2 ,ii valabila ? Editat Mai 11, 2015 de Alexandru Rusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Deci o sa circul mai mult in afara orasului, nu bagazeje.... si pasageri cand o sa mai plimb vreo gagica ) sunt din Suceava » Post actualizat in 12 May 2015 11:12 http://www.lerepairedesmotards.com/dossiers/permis-a2-homologation-moto-occasion.php# Am gasit o lista cu motocicletele care se pot conduce cu A2 ,ii valabila ? Biensur que c'est valable si tu vis en France Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Ahaa...... Eu o sa caut un motor care sa fie bunicel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Silvian74 mie imi plac cele viteziste si naked Sa fie bunicel la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licubogdan Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Bai frate ai mai postat ceva si la off road... Si aici si acolo e vorba de pi5de, probabil asta fiind scopul tau in achizitionarea unei mobre... Ce cauti aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Bai frate ai mai postat ceva si la off road... Si aici si acolo e vorba de pi5de, probabil asta fiind scopul tau in achizitionarea unei mobre... Ce cauti aici? La offroad is pixde cu 4 picioare si multe tzitzi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate