Sari la conținut

silvian74

Membru
  • Număr conținut

    331
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silvian74

  1. silvian74

    Evaluare moto

    Salutare si La multi ani! De curand am avut un accident din vina unui sofer care nu a oprit la stop, si in urma acestui eveniment motocicleta a vost avariata cam tare. Intrebarea pe care o pun este daca stiti cumva cum se evalueaza o motocicleta de catre asiguratori. Multam mult
  2. Dumnezeu sa l odihneasca in pace!
  3. Daca e sa ti fure motorul il fura si cu mama blocatorului si cu alarma, lant si gps. Revenind la intrebare, eu il tin legat cu un lant kryptonite de 1,5m si destul de gros, un blocator abus pe disc si normal cu husa pe ea....cand plec imi iau blocatorul si asta e. Acum depinde si de cati bani vrei sa bagi siguranta motorasului.Cum a zis si LUV, un lant bun de la 150euroi in sus, blocator daca are si alarma si nu i o chinezarie ordinara e si ala 150 euro...totul tine de ce vrei.
  4. Vezi ca el chiar daca ti a tras teapa, poate sa te dea in judecata pentru divulgare de date personale(din ce mi aduc aminte).
  5. Salut, Imi pare rau sa aud ca inca se mai practica asemenea mizerii, dar data viitoare cauta numai cu plata verificare colet, eu asa iau si nu am probleme. Bafta
  6. Sal, totusi nu ti a dat vreun tratament? Am o colega la birou careia mata a sarit de la et4, fractura ca si a ta care nu necesita operatie, tot tanara dar este pe tratament, antiinflamatoare si de durere.
  7. Salutare, Am si eu cateva clasoare cu timbre stampilate/nestampilate, colite cam de pe la 1900 si prezent, monezi, bancnote si o mica colectie de brichete. Acum colectionez amintiri de prin lume. Fain topicul. (am avuto colectie de reviste Rahan )
  8. Multa sanatate, daca erai din Bucuresti te trimite am la dr. care mi a operat si mie pisica tot cu fractura in zona aia.
  9. Salutare, va prezint un nou membru al familiei luat din padure de la vecinii nostrii bulgari. Il cheama Tomi are acum 7 luni si e un simpatic si nebun, efectiv este jucaria celei mari, se joaca si dorm impreuna de zici ca se cunosc de o viata.
  10. Salut, Uita te aici http://cycle-ergo.com/ si vezi ce ti se potriveste. Bafta
  11. Asta mi se pare cel mai crunt sa cresti un animalut, practic devine un membru al familiei si dupa atatia ani sa l abandonezi.....efectiv nu inteleg cum poti sa mai traiesti asa ca si cum nu s ar fi intamplat nimic. Suntem cea mai joasa specie. Uita asa Iulia, eu am adoptat un pui de Angora gasit pe topoganul de la ghena aruncat intr o punga. Vezi la carnita de pui ca nu face bine la blanita, nu exagerati, este risc de exeme, cel putin asa am patit si eu cu a mea catelusa(dalmatian) si am alternat cu carne de vita si mai ales rasol ca statea si rodea la el da nu mai ramanea nimic si e bun si pentru curatat dintii.
  12. Salut, Cum se inteleg, stiu ca sunt la inceput dar ma bate si pe mine gandul sa mai iau un animalut, am o mata momentan si vreau un cutu mic. Multam anticipat de raspuns. Sticla de apa cald si o blanita daca ai e foarte buna, eu asa i am facut la a mea, bine era si mai mica ca a ta de trebuia sa i dau biberon din trei in trei ore. Banuiesc ca nu tre sa ti spun de deparazitare si alte ritualuri. La noi multi bipezi maltrateaza animalutele si tu vrei sa si strerlizeze lumea "orataniile"....si apropos de sterlizat, daca si doctorii nu ti ar mai lua bani cand le aduci un marat de animal sa l opereze ar mai fi ceva.
  13. ...au matele astea niste poziti de dormit...
  14. De cand cu caldura asta nu stim pe unde sa ne intindem.
  15. Salutare, Donez urmatoarele (nu asigur transport): Pat suprapus pentru copii 1,90x90x1,50, sifonier1,40x50x1,85 + raft 45x30x1,85, comoda90x50x90. Pt detalii in privat.
  16. Din cate stiu expertiza in astfel de accidente este facuta de catre expert criminalist care este altceva decat militianul de la circulatie.
  17. Salutare, Revin cu alte donatii. poza 1 dimensiune 190x130, poza 2 160x130 si poza 3 180x120. Pt detalii in privat. Multam
  18. Salut, Am trecut prin asa ceva cu motanul meu de 13 ani pe care l am crescut de la doua saptamani ca pe un bebe. Ca sa zic asa a fost primul "copil" al nostru. Dupa un diagnostic de insuficenta renala, tratamente regim si si multe perfuzii am ajuns la solutia ca cel mai ok pentru el si noi e sa l eutanasiem, efectiv vedeam cum se stinge ca o lumanare. E foarte greu si numai timpul le rezolva. A trebuit sa treaca 2 ani sa mi revin, acum avem o pisicuta luata de pe strada care ne a umplut golul ramas. Totul depinde de voi.
×
×
  • Creează nouă...