Virago Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Am un Suzuki Gsx 600 f care are cadrul stramb in urma unui accident...poate sa imi spuna cineva daca exista la noi vreun atelier care indreapta cadru? Cadrul a fost lovit din fata lateral deci nu a fost frontal! 10x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 da-ne si tu niste detalii:"la noi"unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 Ma referisem in general daca exista in tara ateliere! In prinicipiu pe mine m-ar interesa sa gasesc in Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 stiu in timisoara,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 stiu in timisoara,sorry Traiasca TIMISOARA si Timisorenii!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 ti l fac eu daca mi l aduci np:0723446040msi.....zona titan....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 la un cadru de yamaha xt te bagi la indreptat?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 sal man la orice cadru trebuie sa ni l aduci sa l vedem si itzu spunem atunci pretzul shi daca se poate face......trebuie facuta revenirea materialului astfel incat sa nu scada rezistenta cadrului..........nu e de joaca cu astea.......daca nu se poate indrepta in sigurantza mai binel schimbi...........depinde de deformarea suferita........ai nr. meu...cand vrei............bafta............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate