Acochy Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salutare colegi forumisti, Ajutati-ma si pe mine, va rog, cu ceva info legate de un service in Bucuresti, unde as putea sa fac o diagnoza la moto din titlu. Mi-ar fi util si o eventuala resetare/ aducere in parametri a ECM-ului, chiar si o reglare a injectiei ... care se face tot din ECM. Moto este achizitionata relativ recent si tare am impresia ca italianul si-a bagat nasul in ECM! Moto consuma execesiv de multa benzina, in conditii de mers normal in oras (aprox. 9-10l/100km). Mentionez ca in prealabil acestei postari, l-am intrebat si Google .. dar fara un real succes. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Ce an este moto? 2006-2009 sau 2010-2013? » Post actualizat in 18 May 2015 15:18Te ajut eu dar nu sunt din Bucuresti...25km mai departe. Editat Mai 18, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Incearca la bardak motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate