Sari la conținut

Acochy

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Acochy

  1. Salutare oameni buni, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o cheie de bujii pentru CBF1000 mk1? N-o am in trusa de scule, si fara ea nu pot schimba a treia bujie, care este sub cadru Multumesc anticipat.
  2. Salutare colegi forumisti, Ajutati-ma si pe mine, va rog, cu ceva info legate de un service in Bucuresti, unde as putea sa fac o diagnoza la moto din titlu. Mi-ar fi util si o eventuala resetare/ aducere in parametri a ECM-ului, chiar si o reglare a injectiei ... care se face tot din ECM. Moto este achizitionata relativ recent si tare am impresia ca italianul si-a bagat nasul in ECM! Moto consuma execesiv de multa benzina, in conditii de mers normal in oras (aprox. 9-10l/100km). Mentionez ca in prealabil acestei postari, l-am intrebat si Google .. dar fara un real succes. Multumesc anticipat.
  3. Salut, Am doua stock care stau degeaba ... poate ne intelegem Spor.
  4. Salut, Asta as fi vrut si eu sa intreb, cum se verifica senzorii doar din bord ? Multumesc. » Post actualizat in 14 Jan 2015 08:47 Cautand mai mult pe net, am gasit acest VIDEO pe youtube. Este destul de concludent. Sper sa va fie de folos.
  5. Am văzut-o pe a ta in anunț. Fain specimen. Si foarte frumoase pozele » Post actualizat in 12 Jan 2015 15:19 Am văzut-o pe a ta in anunț. Fain specimen. Si foarte frumoase pozele
  6. Salutare posesori de FZ6! Recent mi s-a pus pata pe acest model de motocicleta si pot spune ca m-am indragostit de ea. Drept urmare curand voi viziona un FZ6 Fazer din 2006 si vroiam sa va rog sa-mi spuneti si mie ce considerati voi ca ar trebui sa verific la vizionare? Si cand intreb asta ma refer la ce chichite ascunse ar putea fi? Ce se defecteaza cel mai frecvent si mai repede la acest model? Nu ma refer la aspectele de uzura fizice evidente: plastice, furca, jenti, consumabile, parbriz etc Stiu ca ar trebui sa ma duc cu un mecanic ... dar momentan nu-l am disponibil, mai ales ca vizionarea va fi in alt oras. Tin sa precizez ca am citit destul de mult despre acest model, inclusiv ultimele aprox. 150 pagini ale acestui topic. Asadar nu pun intrebari in necunostinta de cauza, de aceea rog mistocarii si rau-voitorii sa se abtina! Multumesc anticipat.
  7. Salutare colegi CB-isti, A reusit cineva sa-si monteze xenon cu lupa pe CB? Daca da, cum ati reusit sa dezlipiti sticla de la far? Sau cum ati procedat? Multumesc anticipat.
  8. Salut @Cesar, Daca imi aduc aminte corect, compresia era undeva in jurul valorii de 9. Chiulasa a fost si ea curatata si reconditionata. Sper sa nu gresesc daca spun ca motorul a fost adus la cota 0. O zi buna.
  9. Salut @GoodKat, Jentile le-am sablat si vopsit la baietii de la SRZ Powdercoating. Am fost foarte multumit de rezultat si-i recomand tuturor. Deranjul a costat 300 ron. Au topic deschis la Servicii --> AICI O zi buna.
  10. Salut @Robyb, Mobra fusese neintretinuta pana sa ajunga la mine. La curatarea carburatoarelor, s-a masurat si compresia, care era mica, chiar la limita. Asta nu putea sa indice decat o uzura foarte mare a motorului ==> resegmentare! Iar lantul, intr-adevar, batea si scotea niste zgomote ciudate (pana se incalzea motorul). O zi faina.
  11. Salutare tuturor si Hristos a inviat! Doresc sa va arat si eu mobra mea: CB500 din 1999, aprox. 70.000 km in bord. O am de mai bine de 1 an, dar fiind incepator o folosesc mai intens de cateva luni. Imi este foarte drag de ea, motiv pentru care am si investit destul de mult ... la urma urmei este vorba de siguranta si confortul meu. Asadar in primavara aceasta pe langa revizia completa (filtre, ulei, bujii, antigel) am resegmentat motorul, ocazie cu care a fost schimbat si lantul de distributie. anul trecut a fost servisata furca si curatate si sincronizate carburatoarele. In rest foarte multe extra-uri montate: instalatie xenon (traiasca Luigi), oglinzi mai late, manere incalzite, semnlale led, releu de semnalizare pentru led, capete de ghidon, priza USB pe ghidon, ceas digital cu termometru si voltmetru, inicator temperatura ulei, jentile vopsite electrostatic, galeria si toba sablate si vopsite electrostatic cu vopsea termorezistenta, saua modificata la Dan in Timisoara, cauciucuri noi pe fata si spate si alte mici chestii de infrumusetare. Ce as vrea sa-i mai fac: niste protectii pentru galerie (facea un tip aici pe forum) si o alarma. Astept parerile voastre si multumesc pentru timpul acordat !
  12. Salutare dragi colegi pe doua roti, Ma adresez voua, posesorilor de SV650S din Bucuresti, in speranta de a ma putea intalni cu unul dintre voi si in felul acesta sa probez pozitia de pe mobra mentionata! Doresc sa schimb categoria (de la CB500) si momentan oscilez intre Hornet si SV650S. Dati-mi un PM. Multumesc din suflet.
  13. Eu am tot vazut ca cea mai buna temperatura recomandata este 5000 sau 6000k. 4300k este cam spre galben. Acum depinde si de preferinte Am vorbit cu Luigi de aici de pe forum si cred ca o sa iau de el. Mi se pare ca are un pret acceptabil.
  14. Am inteles! Multumesc pentru info. Asfalt uscat ... cand s-o topi zapada
  15. Interesant si foarte educativ, in ciuda anului in care a fost facut. Multumesc @Hyllander.
  16. Salut Guzganel, Sa inteleg ca tu ai bixenon simplu fara lupa? Ce culoare ai ales? 5000 sau 6000k? Cat de putenic este ca si intensitate a luminii fara lupa? Multumesc anticipat.
  17. Salutare, Stiu ca s-a mai discutat pe tema asta, dar nimic destul de concret. Asadar ma mai puteti ajuta si pe mine cu ceva informatii legate de un kit xenon? Ma bate gandul de ceva vreme sa-mi achizitionez si sa montez, dar nu stiu ce sa aleg exact. Stiu ca-mi trebuie un bixenon H4 si cam atat. Care aveti asa ceva montat pe un CB500 normal (nu S)? Trebuie cu balast digital? Aveti cu balast slim? Unde l-ati ascuns? Recomandati cumva cu lupa? Se potriveste in far? Astept lamuririle voastre. Multumesc anticipat.
  18. @Cesar - multumesc pentru raspuns. CR9EH-9 a folosit cineva? Se merita folosirea lor fata de cele standard CR8EH-9? Multumesc.
  19. Salut, Colegi CB500-isti, va rog frumos, ma puteti ajuta cu info legate de bujii pentru moto? Voi ce folositi? Sunteti multumiti? Multumesc anticipat.
  20. Salut, Am deja manere incalzite si nu sunt chiar degeaba, in sensul ca incalzesc palma din interior spre exterior, dar totusi niste handuard-uri ar ajuta si mai mult. Nu cred ca ar arata chiar asa de dubios in conditiile in care astia de la Honda parca au pus pe unul din modelele noi handguard-uri din fabrica (sper sa nu ma insel) ...
  21. Waiting for the spring to come!

  22. Salut @Darco, Sunt proaspat posesor de CB500, si-ti recomand cu caldura acest model de mobra. Este foarte versatila, usor de condus/manevrat si mai ales este foarte iertatoare cu un incepator si crede-ma ca de aceasta calitate vei avea cea mai mare nevoie in primii km. pe care ai sa-i faci singur pe motor. Pozitia la mers este excelenta. Spatele drept, mai ales la cei 1.77 ai tai Cum mi-au recomandat si mie altii, la inceput sa-mi achizitionez ceva mai slab, asa iti spun si eu tie ... incepe cu ceva mai mic, urmand ca in timp sa avansezi la ceva cu cilindrie mai mare. Si eu visam la inceput (pana sa iau carnetul) la CBR600F4i, Hornet sau VFR800, dar am inteles repede marele risc la care m-as fi expus. Ai sa multumesti mai tarziu tuturor celor care ti-au dat sfatul de a incepe pe un motor cu capacitate mai mica. Si sa nu crezi pentru vre-o secunda ca un motor de 500 cm3 nu este puternic. Cei aproximativ 50 de cai putere sunt mai mult decat vei avea nevoie, cel putin in primul sezon, cand iti formezi reflexele si instinctele pentru a conduce motocicleta. Cat despre faptul ca pierzi la vanzare ... asta e o realitate. Eu, de ex., am resegmentat motorul si n-ai vrea sa stii cat m-a costat! Dar am facut acest lucru pentru siguranta si placerea mea de a merge pe motor. Crezi ca o sa recuperez acesti bani? Sunt convins ca nu! Asa ca te las sa tragi singur concluziile si nu pot decat sa-ti urez asfalt uscat
  23. Salutare frati CB500-isti Am si eu cateva intrebari pentru voi ... a incercat cineva sa monteze handguard-uri pe CB500? Daca da, de care? Ce kit a folosit? Cum arata? Cum se comporta la drum? Se simte vreo diferenta? O poza m-ar ajuta mult ... pentru ca ma bate acest gand de ceva vreme, sa montez asa ceva. Am probleme la maini din cauza curentului ... Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...