LO550 Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 MAINE 16.12.2006 LOCATIE: AMKART. ORA:12 PENTRU CEI INTERESATI VA INVITAM LA UN TEST DRIVE CU MOTOCICLETELE HUSABERG 450, HUSABERG 550 *ECHIPAMENT PROTECTIE OBLIGATORIU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 locatia amkart este defapt traseul de karturi de langa comuna tunari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Multumesc mult ! Nu stiam ! Cred ca l-am gasit ! Aici este? L-ai gasit, ala e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
therunner Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Ce inseamna echipament de protectie ? doar genunchere, platosa sau ce exact ? Bravo pt. idee, se vede ca baietii stiu ceva marketing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Ce inseamna echipament de protectie ? doar genunchere, platosa sau ce exact ? Bravo pt. idee, se vede ca baietii stiu ceva marketing... cizme, casca, manusi, pantaloni cu protectii si geaca cu protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Da da da ..............sefu pot sa vin si eu ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Da da da ..............sefu pot sa vin si eu ????????? TU NU POTI!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Si sa incepem cu echipa Husaberg si restu lumii Editat Decembrie 16, 2006 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Am uitat sa-l bag si pe marele "adversar" al Husabergistilor Editat Decembrie 16, 2006 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 O mare reusita intreaga actiune a domnului Laurentiu Nedelcu. Senzatia traita la ghidonul Husei este fantastica... Sper sa intru in posesia unui asemenea pursange. Face toti banii.... Felicitari si multumiri ! Deasemenea multumiri domnului Petrica. Super baiat ! si curaj Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Sa contribui si eu cu niscai poze si cu multumiri lui Laurentiu pt. drive-test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 pai sa pun si eu cateva .. Felicitari ! PS - Sa'ngalbenim pamantu ' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Pai deja, incepeti sa-l ingalbeniti ! Pana si cauciucurile alea de protectie de pe marginea pistei sunt vopsite in galben algastru ! Traiasca ... ! P.S. Sau Husaberg are ,,ceva" cu administrarea poligonului de karting ?! Eeeeeeee am vrea noi sa administram si poligonul dar nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 pai sa pun si eu cateva .. Felicitari ! PS - Sa'ngalbenim pamantu ' ! Ptiu! drace! facusi mixtura intre prima si a doua motoreta a ta si ti-a dat cu H? Bravo! la mai mare continut de apa, Castravete ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Beheheton! Dar ma intreb cand vom avea ocazia unei chestii similare ceva mai aproape de vestul tarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Sunt mai mult ca sigur ca este doar o notiune de timp . Beheheton! Dar ma intreb cand vom avea ocazia unei chestii similare ceva mai aproape de vestul tarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate