Lolo_ID Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 (editat) Primit raspuns acum de la Valea Calugareasca : " In principiu la sfarsitul lunii August". Editat Iulie 11, 2016 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Cine a fost la prima editie revine sigur si la urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Primit raspuns acum de la Valea Calugareasca : " In principiu la sfarsitul lunii August". Se pare ca cei din VALEA CALUGAREASCA sunt oameni cu principii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Se organizeaza si editia a 2 a ? Primit raspuns acum de la Valea Calugareasca : " In principiu la sfarsitul lunii August". 26-27-28 August s-a stabilit. Ceaunul și vinul din partea casei. Cazarea se face la cort. Mâncare și băutură ( în afara celor date de organizator ) o sa găsiți de cumpărat - bere, sucuri reci și mâncare la gratar - la fel ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 (editat) Update : La locație va trebui să veniți cu mâncare de acasă.....în schimb, după paradă, Primăria Valea Călugărească va asigura o masă la restaurantul pensiunii Fetescă Neagră și, bineînțeles, mâncarea la ceaun de sâmbătă seara. Vinul, pe tot parcursul întrunirii, va fi la liber, din partea organizatorilor. Eu merg încă de mâine. Vă așteptăm » Post actualizat in 24 Aug 2016 21:54. » Post actualizat in 25 Aug 2016 11:26Se pare că va veni o firma de catering, până la urmă, insă sâmbătă. Editat August 24, 2016 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Pozele sint de anul trecut, de acum nu nu aveti? din pacate eu nu am putut veni, imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate