Abritza Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Buna ziua Am o problema pe care presupun ca o au majoritatea pasionatilor de cross/enduro,atunci cand pic,mi se rup manetele ori de frana ori de ambreiaj,nu am handguard-uri,dar cand am vrut sa imi cumpar am auzit ca pot pune dar nu prea am inteles cum, o banda de teflon ,imi puteti spune daca e adevarat sau e doar un mit ? ...........daca merge v-as ruga sa imi si explicati cum se pune mai exact acest teflon...........VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 E prima oara cand aud de chestia asta si dupa un search pe forum am gasit asta: Nomad_shopDeci ce se intampla cu comenzile si manutele cand cazi nu tine de handguards. Un sfat la pentru comenzi care nu se rup: la prinderea ambreajului si a franei pe ghidon se pune banda de teflon folosita in instalatii, apoi se strange comanda de ghidon, in cazul unei trante mante cu prindere cu tot se deplaseaza si poate fi pus inapoi. Varianta sofisticata o au americanii cu o garnitura de teflon care o pui la prinderea comenzilor pe ghidon. Mioritic merge si banda de teflon folosita in sintalatii sanitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Sau nu strangi tare suruburile de prinndere Sau cumperi manete rabatabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Vezi ca protectiile de maini sunt bune si sa nu iti belesti mainile, si sa nu iti puna frana vreo creanga ce iti agata maneta de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Eu unul recomand protectille . Isi fac treaba destul de ok si te si protejeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Sunt ok protectiile dar daca ai manetele stranse prea tare, sunt cam degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Varianta cea mai buna de protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 (editat) Daca ai stranse comenzile prea tare, nici macar chestiile astea nu te ajuta. Cel mai bine e sa nu le strangi tare sau cum scria mai sus, banda de teflon. Editat Mai 25, 2015 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coiotul555 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 eu le-am scurtat singur . in cazatura nu mai au contact cu solul si lungimea levierului este de-ajuns incat sa-mi permita sa le actionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 ia-ti 2 manete de rezerva și stai liniștit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 in princpiu, handguardurile inchise vrproteja mantele in cele mai multe dintre situatii. Daca strangerea lor pe ghidon se face cu simtul raspunderii, astfel incat sa se poata roti la aplicarea unei forterezonabile, mai creste gradul de protectie. Nivelul urmator este ca manetele sa fie antirupere, adica sa se poata misca aproape 180 grade (de fapt mai putin) intr-un plan. Eu aici am ajuns . Maxime insa imi par manetele care se "dizloca" la impact, astfel incat sunt libere in toate drectiile. Exista si unele la care insasi levierul este flxibil, nu doar articulatia in care e prins. Probabil alea se rup doar daca iti doresti asta. Chiar si asa, sunt convins ca se mai pot rupe manete daca ai ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate