stres Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Intentionez(peste cativa ani)sa-mi iau chopper.Stie cineva daca e vreun service,ceva prin Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 peste cativa ani cand o sa iti iei tu chopper o sa se deschida service uri noi:)) altele vechi se vor inchide:)) vrei si adrese exacte? sa stearga cineva topicu asta e o mare aberatieeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 peste cativa ani cand o sa iti iei tu chopper o sa se deschida service uri noi:)) altele vechi se vor inchide:)) vrei si adrese exacte? sa stearga cineva topicu asta e o mare aberatieeee Vroiam doar sa stiu,nu sari asa.Daca nu-ti place,poti sa nu te uiti pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Intentionez(peste cativa ani)sa-mi iau chopper.Stie cineva daca e vreun service,ceva prin Bacau? peste cativa ani se deschide si mama serviceului.... te rog sa te interesezi de pista de elicopter... peste cativa ani imi iau un Cobra si vreau sa vin la Bacau. VEzi si la Moinesti ca o am pe sora-mea acolo... please... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 peste cativa ani se deschide si mama serviceului.... te rog sa te interesezi de pista de elicopter... peste cativa ani imi iau un Cobra si vreau sa vin la Bacau. VEzi si la Moinesti ca o am pe sora-mea acolo... please... betoon,intreaba si de aeroprt ,cumii cu migurile,vreausa-mi iau si eu unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 betoon,intreaba si de aeroprt ,cumii cu migurile,vreausa-mi iau si eu unu. aeroport este sigur. militar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 aeroport este sigur. militar. Da,bai,e aeroport dar nush de care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 uite ca am ajuns eu zilele astea sa caut un service moto in Bacau. Nu exista. dar exista un baiat pe nume Adinel care repara acasa. Am nr lui de tel daca intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate