Ionut Croitor Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Salut. Ma poate ajuta cineva cu o schita la un zx6r 1996 pentru a pune la punct motoru . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 date profil...poate un coleg mai apropiat te poate ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Uite ca ti-am incarcat manualul sa arunci un ochi prin el http://fastupload.rol.ro/c0f7569c52f5aa0575c11fc40dece63e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 de ce nu te uiti la semne inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Croitor Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 Mersi. M.am uitat la semne si stiu cum vine dar nu sunt sigur pe mine. Si inca o intrebare axurile cu came difera ? Findca nu m.ai stiu ordinea lor . Par identice dar scrisul difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Mersi. M.am uitat la semne si stiu cum vine dar nu sunt sigur pe mine. Si inca o intrebare axurile cu came difera ? Findca nu m.ai stiu ordinea lor . Par identice dar scrisul difera. De ce iti bati capul daca sunt sau nu diferente..pune admisia la locul ei evacuarea la fel,semnul la vibroken si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate