ianachim Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 17.30 miorita snagov padure si o bere /cafea pe malul lacului care bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Am vazut niste masini pe acolo...vreo trei motociclete si clienti la carciuma...Snagov complex orele 18 -19... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 Am vazut niste masini pe acolo...vreo trei motociclete si clienti la carciuma...Snagov complex orele 18 -19... deci tu ai zgariat cu cheia pe motoare 2ROTI FOREVER'?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 (editat) Nu am obiceiul... Am fost la o sesiune foto in padure...si pe marginea lacului. Erau unii pe acolo la ,bere si cafea'...dar nu i-am bagat in seama...aveam matul plin si nu mi-a permis timpul. Vad ca e criza mare...daca lumea a ajuns sa se invarta pe la Snagov... Editat Iunie 7, 2015 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 dupa buget coane fanica ........ dupa buget!!! vezi ca tu ai fost pe alta parte a lacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Unde a ajuns tara asta? Ianachim sa posteze o plimbare pana la Snagov! We are doomed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Pai poate a fost la Snagov via Thessaloniki. Asa usor, de încălzire. ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Unde a ajuns tara asta? Ianachim sa posteze o plimbare pana la Snagov! We are doomed! urmatoarea va fi MAXIM pana la ARC.... caldura mare monser... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 iar urmatoarea o sa fie ca a mea, azi. trek si ..pedalam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 E criza fratilor, e criza, azi mi-am permis doar o Moara Vlasiei...Ianachim inseamna ca a fost la Snagov sat ? Nu am mai fost demult pe acolo. Mai sunt casutele alea pe lac ? E drumul bun pana acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 am fo E criza fratilor, e criza, azi mi-am permis doar o Moara Vlasiei...Ianachim inseamna ca a fost la Snagov sat ? Nu am mai fost demult pe acolo. Mai sunt casutele alea pe lac ? E drumul bun pana acolo ? la moara vlasiei si la dolce vita pe acolo merg prin padure...... si mai merg pana in spatele palatului snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 (editat) Nu cunosc bine padurea Snagov, mai sunt multe locuri de descoperit acolo, poate intr-o zi... palatul, etc. Eu mai merg prin padure, din drumul catre Snagov complex fac dreapta si ajung in Moara Vlasiei, Dascalu, Stefanesti, centura, Berceni pe langa IMGB. Un traseu placut, mers lejer aproape de Bucuresti, de criza...si de evadat de la tastatura. Ieri am fost din nou plecand din Berceni catre Moara Vlasiei la Franco Fermon mesterul in piele...cu niste treburi... Puteam sa merg la intors prin Snagov, DN1 dar...timp si bani... caci si alte placeri costa, mai ales pielea de calitate si un mester bun ca Franco Fermon. Duminica asta era sa iasa naspa rau....ne-am jucat un pic cu aparatul... si uite ce a iesit ! Editat Iunie 8, 2015 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate