midnight_rain Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Salutare, Astăzi sâmbătă 6 iunie Festivalul de Film Transilvania ne-a pregătit o proiecție la Depozitul de Filme în aer liber. E vorba de On Any Sunday: The Next Chapter, un documentar contemporan despre pasiunea pe două roți. Începe de la 21:45, cred că ar arăta fain dacă ar fi cât mai multe motoare. » Post actualizat in 06 Jun 2015 14:11 Depozitul e pe strada Septimiu Mureșan 31-35. Se intră de pe Corneliu Coposu, a doua pe stânga după Rompetrol, apoi iar stânga. Strada are ultimii 100m sens unic, de aia trebuie intrat de pe Corneliu Coposu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 pacat ca nu sunt mai aproape de voi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Fain! Chiar daca coincide cu finala champions league... Il caut de multa vreme » Post actualizat in 06 Jun 2015 16:28...e in Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 În seara asta e finala cempions lig???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 DA!!! Juve-Barca 21/45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Cine a luat trofeul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Barca, 3-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Nu imi vine sa cred cat interes...pentru fotbal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 si sooooooooooooooo dus inca un moment cultural:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate