Sari la conținut

midnight_rain

Membru
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de midnight_rain

  1. midnight_rain

    Anunturi GARAJE !

    Am rezolvat mai aproape până la urmă. Mulțam de intenție!
  2. midnight_rain

    Anunturi GARAJE !

    Caut loc în garaj peste iarnă. Preferabil în Gheorgheni, dar în ultimă instanță oriunde poate sta fără să înghețe.
  3. Salutare, Astăzi sâmbătă 6 iunie Festivalul de Film Transilvania ne-a pregătit o proiecție la Depozitul de Filme în aer liber. E vorba de On Any Sunday: The Next Chapter, un documentar contemporan despre pasiunea pe două roți. Începe de la 21:45, cred că ar arăta fain dacă ar fi cât mai multe motoare. » Post actualizat in 06 Jun 2015 14:11 Depozitul e pe strada Septimiu Mureșan 31-35. Se intră de pe Corneliu Coposu, a doua pe stânga după Rompetrol, apoi iar stânga. Strada are ultimii 100m sens unic, de aia trebuie intrat de pe Corneliu Coposu.
  4. midnight_rain

    BURSA LOCALA

    Știe cineva unde se pot găsi coliere pentru prinderea semnalizării de furcă? Nu e neapărat să arate ca cele din imagini, le-am pus doar pt. exemplu.
  5. midnight_rain

    Poze

    În afară de ultima, cea într-o roată.
  6. midnight_rain

    Poze

    Măă Alex măă! Vezi că o să vrea forumiștii să-ți cumpere motorul. Cu tot cu domnișoară. )
  7. midnight_rain

    Hai La O Plimbare !

    Sâmbătă și-au scos băieții căluții în oraș și am zis să le fac fac o scurtă ședință foto să ne meargă bine tot anul. Cam asta a ieșit + cele de mai sus puse de Alex. Foto: subsemnatul. www.chrisnemes.com
  8. midnight_rain

    Hai La O Plimbare !

    Se fac fotografii dacă găsim un loc iluminat, veniți cu motoarele spălate.
  9. midnight_rain

    Cu si despre accidente

    În septembrie s-a întors lumea din concediu, unii trebuie să recupereze, e probabil luna în care se lucrează cel mai mult, oamenii grăbiți, a reînceput școala, aglomerația crește. Era să mă ia o Dacie Papuc și să mângai niște pietoni sprinteni în decurs de câteva ore, în condițiile în care merg, zic eu, chiar temperat. Ochii în patru prin oraș. Toamna nu-i ca vara.
  10. midnight_rain

    BURSA LOCALA

    Cumpăr pompă de benzină compatibilă Honda NTV 650, e un Mitsubishi. Picură pe la ax, se pare. Motorul e un V2, nu știu dacă face vreo diferență. Ca "donatori" mă gândesc în primul rând la rudele mai apropiate - Africa Twin, Transalp, Shadow, dar nu e exclus alte modele sau mărci. În instrucțiunile Haynes se specifică doar că pompa are un debit de 600cc/minut la 10 V.
  11. Pun și eu tot aici problema mea cu pompa, să nu mai deschid un topic, fiind vorba de o problemă similară. Anume, vreau să schimb pompa de pe Honda NTV650 fiincă îmi picură pe la ax. E o pompă Mitsubishi. În instrucțiunile Haynes arată că motorul are nevoie de un debit minim de 600cc/minut. M-ar interesa să aflu de la ce alte modele de motociclete ar fi compatibilă pompa de benzină și în ce măsură există diferențe de presiune sau debit între ele. Am găsit una second de la un Ninja de 750, tot Mitsubishi, și aș vrea să știu dacă ar face vreo diferență la consum sau în vreun alt fel.
  12. Și mie îmi picură pompa de benzină, cred că pe la ax. Știe cineva de la ce alte modele ar fi compatibile cu cea de pe NTV650? În ce măsură există diferențe de debit, presiune etc.?
  13. Moral, dupa mine e cam asa: Varianta A. Daca asigurarea e valabila dupa vanzare si nu vroiai sa ti-o foloseasca, nu trebuia sa i-o lasi. Lucru care nu s-a intamplat. In lipsa unei atentionari din partea ta, nu putem presupune decat ca omul a luat-o cu buna credinta "la pachet" odata cu vehiculul, pentru ca altfel probabil nu-l scotea pe drum public. Varianta B. Daca, dimpotriva, se conclude ca oricum asigurarea nu mai e valabila dupa vanzare, era cam responsabilitatea ta sa iti retii asigurarea si sa ii spui ca are nevoie de una noua. Lucru care din nou nu s-a intamplat. Deci cine iese mai sifonat din povestea asta?
  14. midnight_rain

    ITP MOTO

    @yzulyka Foarte utile informatiile. Multam fain.
  15. midnight_rain

    ITP MOTO

    Intrebarea mea este daca la schimbarea culorii e nevoie de modificari atat in cartea de identitate cat si in talon? Ca am auzit ca s-ar putea sa fie suficient cu modificare doar in una din ele.
  16. Multumesc de aprecieri. După parerea mea, destul de greu de facut diferenta între softbox si umbrelă acolo unde nu avem un subiect uman, de exemplu (unde cam stim cum ar cadea lumina în mod natural). Se mai poate detecta inca după forma tranzitiei dintre zona luminată si cea neluminată, în cazul softboxului fiind mai liniară un pic. E vorba de un Canon 580EXII si încă blitz de aceeasi putere, dar fără electronică avansată. Eventual poti să lasi alte întrebări în comentarii pe blog dacă mai ai, în cazul în care mai e cineva care citeste articolul e interesat de detalii de genul acesta. Mersi. Mesaj completat Văd că diacriticele au luat-o razna la editarea post-ului, asa că am scos sh-urile si tz-urile
  17. @Ekosekthor Fotografiile au fost făcute între orele 19 si 20:30, într-o zi de iunie. Filtre nu am folosit deloc. Am utilizat, în schimb, două blitzuri wireless pe stative, fie directe, fie prin umbrelă. Pozițiile acestora pot fi determinate de căderea umbrelor în fotografie. Totul în modul manual, atât camera cât și blitzurile. Restul e procesare de bază - white balance, contrast etc.
  18. O Honda X11 la sedință solo. Detalii și mai multe fotografii aici: http://chrisnemes.com/blog/2011/02/22/imblanzirea-bestiei/
  19. midnight_rain

    Poze

    Daca nu a fost slick atunci, sigur a fost dupa burnout. Inca una din seara aia:
×
×
  • Creează nouă...