Cata M Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 Salutare. Sunt mai nou pe aici. Pe ciclism.ro exista un topic lipicios al ieșirilor celor din București. O fi si pe aici unul? Ma gândesc sa ies din hibernare si nu am cu cine. Am tot ce-mi trebuie, mai puțină îndemânare si prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 Te referi la asa ceva: /index.php?/topic/725226-plimbare-2015-bucuresti/ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 /index.php?/topic/593699-unde-sunt-hard-enduristii-din-tara-romaneasca/page-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 14, 2015 Autor Share Postat Iunie 14, 2015 Te referi la asa ceva: /index.php?/topic/725226-plimbare-2015-bucuresti/ ? Nu. Ma refer la o tura de enduro ) mai nou din 2003 ... In sensul ca nu am mai activat p-aci, e lume noua si nici n-am mai iesit de ceva timp si as vrea sa indrept lucrurile. @andrei belcic: imi aduc aminte de topicul ala. pe atunci ieseam si eu ) vad ca are doar 4 pagini in 4 ani. super. ma intorc la bicla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 /index.php?/topic/718822-enduro-langa-bucuresti/page-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 sau la caiac ... pe Golovita ... tu stii niste chestii intamplate in cerc restrans ) . da, dar cu alte caiace ca nu vreau sa ma inec /index.php?/topic/718822-enduro-langa-bucuresti/page-10 Am pus topicul aici la Hard Enduro pentru ca nu vreau sa ies cu mobra pe langa Bucuresti (coclau), ci la munte chiar daca mi-am mai pierdut intre-timp din indemanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Am pus topicul aici la Hard Enduro pentru ca nu vreau sa ies cu mobra pe langa Bucuresti (coclau), ci la munte chiar daca mi-am mai pierdut intre-timp din indemanare. Se face şi aia, ia legătura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Vreau si io o legatura! Cat e legatura? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Se face şi aia, ia legătura, neamule. Fixed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Salutare. Sunt mai nou pe aici. Pe ciclism.ro exista un topic lipicios al ieșirilor celor din București. O fi si pe aici unul? Ma gândesc sa ies din hibernare si nu am cu cine. Am tot ce-mi trebuie, mai puțină îndemânare si prieteni. mai poti, boshorogule? mai softeanu vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solidox Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 'neata. Nou pe aici, si ca si initiatorul topicului, am de toate mai putin anturaj (si hidration pack). Voiam sa fac un grup de facebook unde sa ne adunam astia de prin sud cand mergem la munte. De exemplu weekendul asta as merge prin muntii Baiului, daca nu merg la mare cu fata. Cum probabil stiti, usurel rau pe acolo, sa nu ne ia cu caldura. Mai am un loc pe platforma mea (inchiriata) sau ma combin la platforma altcuiva daca merg altii si mai e loc. Ma gandeam sa fac grupul de facebook si sa mai invitam pe unii-altii care poate nu stau pe forum. Interesati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Sambata vrem cativa sa urcam pe Grohotis! Daca esti interesat tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solidox Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Ma intereseaza, cam care e planul? Cand, cati, cat timp? » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:29Hai c-a iesit bine. » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:30Hmm, linkuri de aceeasi culoare ca textul... Eniuei, ^^^ e link » Post actualizat in 02 Aug 2015 16:37Se pare ca Dropbox aplica filtre aiurea pe poze :/ Alt link -> aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 mai poti, boshorogule? mai softeanu vrei? Sper sa mai pot, cu ceva softeanu. Dupa 2-3 ani in care am iesit doar o data pe an....dar putem incerca cu bicla la hard daca vrei:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate