iuli-voshod Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Sigur ramane 30-31 iulie? Sa stiu cum fac cartile! Asteptam topicul pt 2016 cu locatie cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 (editat) Salutare, M-am tot uitat si eu curios dupa propuneri,.... dupa o eventuala data, ....., nu inteleg din ce cauza nu se poate face un calendar stabilit cu cateva luni inainte. Am fost la Cuca si la Padina si cred ca aceast eveniment merita macar atat. Un lucru e cert in legatura cu aceasta intalnire, daca vreau sa vin asigurarea ma costa 250. Editat Iunie 5, 2016 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 5, 2016 Autor Share Postat Iunie 5, 2016 Da, ramane (29-)30-31 Iulie, cum am scris in martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Da, ramane (29-)30-31 Iulie, cum am scris in martie Da, ramane (29-)30-31 Iulie, cum am scris in martie Destinaţia ramane aceiasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate