Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 http://www.reporterntv.ro/flux/accident-cu-motociclist-la-iesire-din-constanta-galerie-foto Stânga liber, din dreapta nu forțase nimeni giratoriul, am intrat în sens cu 20-30km, prima bandă(de lângă bordură). Am pierdut controlul motorului, restul se vede din fotografii. Din fericire am scăpat doar cu cotul julit. Din foto se vede clar că nu era o pată, era o dâră lungă de câțiva metri și lată de 10-20 cm. De fapt era o jumătate de bandă pătată cu motorină. Cine ar trebui tras la răspundere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Administratorul drumului, daca poti demonstra ca ai alunecat pe carburant si asta e cauza cazaturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cine ar trebui tras la răspundere? In primul rand TU ca n-ai fost in stare sa ocolesti mizeria aia la 20-30 la ora si in al doilea rand ciobanu' caruia i-a curs motorina pe drum (sau nici macar el..poate nu stia ca are masina defecta si ii curge motorina). Voi chiar aveti impresia ca treaba adimistratorului de drum e sa stea geana pe fiecare metru de sosea 24/7 ? Alta data mai multa atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Da! Asta e treaba adm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 aveam mașini în față prietene, și la ora 17:00 e destul de aglomerat giratoriul. În fine, dacă crăpam nu raspundea nimeni să înțeleg?!!!! Cine ar trebui tras la răspundere? In primul rand TU ca n-ai fost in stare sa ocolesti mizeria aia la 20-30 la ora si in al doilea rand ciobanu' caruia i-a curs motorina pe drum (sau nici macar el..poate nu stia ca are masina defecta si ii curge motorina). Voi chiar aveti impresia ca treaba adimistratorului de drum e sa stea geana pe fiecare metru de sosea 24/7 ? Alta data mai multa atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Doar tu ai trecut pe acolo.. Doar tu ai cazut... Cine trebuie tras la raspundere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Daca nu te-a intrebat Jagi....te intreb eu ....ce dot ai la adidadsi? Am auzit ca gumele DOT 2016 au aderenta maxima la nisip, ulei si motorina.» Post actualizat in 16 Jun 2015 21:05 Doar tu ai trecut pe acolo.. Doar tu ai cazut... Cine trebuie tras la raspundere? Noah, mai greu sa cazi de pe patru roti.La raspundere n-o sa fie tras nimeni din pacate. Editat Iunie 16, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cum ai reusit sa pierzi controlul la viteza aia ? Te dadeai pe curbe? Ai de gand sa cazi de fiecare data cand blochezi vre-o roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Am auzit ca gumele DOT 2016 au aderenta maxima la nisip, ulei si motorina.» Post actualizat in 16 Jun 2015 21:05 Noah, mai greu sa cazi de pe patru roti. La raspundere n-o sa fie tras nimeni din pacate. Era o gluma... trebuiau sa cada toti care au trecut pe 2 roti pe acolo... Trebuie sa dam vina pe cineva..(ulei, nisip, praf, motorina si alte chestii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Bag seama ca voua nu vi s-a intamplat niciodata treaba asta. Va spun eu cum e: intr-o secunda esti pe jos. Nu conteaza ce viteza ai sau cat de inclinat esti. Pana iti dai seama in ce-ai calcat, cauciucurile s-au incarcat deja si esti pa. Mie mi s-a intamplat la 60 km/h pe linie dreapta, iar cauciucurile erau cat se poate de noi (asta-i o precizare pentru cei care-i dau cu dot-ul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 am sunat la 112 și am cerut să vină polițist în giratoriu prietene...chiar nu vroiam să mai cadă cineva...în fine se pare că am irosit timp cu postarea...nu mă ajută cu nimic Era o gluma... trebuiau sa cada toti care au trecut pe 2 roti pe acolo... Trebuie sa dam vina pe cineva..(ulei, nisip, praf, motorina si alte chestii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 fotografia 8, cască ochii...lucește De ce generalizam aiurea....ma uit in foto si te intreb cu ce sa se incarce opinca omuli acolo...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cum ai reusit sa pierzi controlul la viteza aia ? Te dadeai pe curbe? Ai de gand sa cazi de fiecare data cand blochezi vre-o roata ? maestre... cam cati km ai pe strada? sa intelegem ca tu nu ai gresit niciodata? ... inca? Cine ar trebui tras la răspundere? In primul rand TU ca n-ai fost in stare sa ocolesti mizeria aia la 20-30 la ora si in al doilea rand ciobanu' caruia i-a curs motorina pe drum (sau nici macar el..poate nu stia ca are masina defecta si ii curge motorina). Voi chiar aveti impresia ca treaba adimistratorului de drum e sa stea geana pe fiecare metru de sosea 24/7 ? Alta data mai multa atentie! administratorul drumului este administrator ca sa ADMINISTREZE nu ca sa primeasca doar bani pentru ca sa stea degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Din pacate nicio autoritate nu se gandeste la siguranta motociclistilor. Asa avem nisip pe carosabil dupa iarna (vinovat CNADNR), balegi pe drumuri nationale (vinovata Politia care permite accesul carutelor si altor atelaje trase de animale), dare de ulei si de motorina pe asfalt (primul vinovat RAR care permite tuturor cazanelor sa circule pe drumuri publice). Si mai suntem vinovati si noi ca ne doare la basca si nu semnalam de fiecare data obstacolele si substantele periculoase de pe drumurile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cum a zis cineva mai sus la 20-30 (daca erau 20-30, 20-30 nu sunt 60 ) la ora ai timp sa vezi ce e pe jos si sa ocolesti, nu prea esti aplecat cat sa.ti fuga cauciucul decat daca franezi brusc! Dar, na ghinion! "Doar tu ai trecut pe acolo"!!! da in judecata administratia drumurilor! Sunt pete de ulei,motorina etc prin toata Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 maestre... cam cati km ai pe strada? sa intelegem ca tu nu ai gresit niciodata? ... inca? de 6 ani merg zilnic cu motorul. Zilnic fac 5 km pe drum pietruit, cand ploua e mocirla, cand e uscat e praf, cand ninge e mai lin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 De ce generalizam aiurea....ma uit in foto si te intreb cu ce sa se incarce opinca omuli acolo...??? Cu motorina. Tu crezi ca daca avea gume dot 2015 altul era deznodamantul? Jagi face apologia cauciucurilor aderente atunci cand franarea te poate scoate din rahat. Poti sa ai mama NTEC-urilor sau opinci Mitas dot 2001 ca pe ulei sau motorina tot sanie te duci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Si daca luceste ce???... Uite cum facem ...hai sa ne vedem mai multi cu troacele intr-o parcare , fac cinste cu 1L de benzen si 1L de motorina , si sa mergem cu 20-30 pe ea ...si cand este proaspata si dupa 2 ore cand se usuca... Am senzatia ca umbli cu soparlica si nu ne spui tot...repet....am doar senzatia... Adica a calcat pe o soparlica si a alunecat? Nu te mai complica, administratia drumurilor e de vina ca nu sta din 100 in 100 m , 24 din 24 , are dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 eu nu am avut gume noi in viata mea si totusi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) @pacaliciossu: Nu mai bine faci experimentul asta singurel, rogi pe cineva sa te filmeze si pui filmuletul aici? Macar sa se distreze toata lumea. Ca si nick-ul te ajuta. Editat Iunie 16, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 eu nu am avut gume noi in viata mea si totusi.. aici e vorba de un clar real talent, te-ai nascut inzestrat, nu toti suntem ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 Si daca luceste ce???... Uite cum facem ...hai sa ne vedem mai multi cu troacele intr-o parcare , fac cinste cu 1L de benzen si 1L de motorina , si sa mergem cu 20-30 pe ea ...si cand este proaspata si dupa 2 ore cand se usuca... Am senzatia ca umbli cu soparlica si nu ne spui tot...repet....am doar senzatia... Bine ca esti intreg...doar tu stii ce sa intamplat acolo ...datoria noastra ca ne-ai ''provocat'' este sa ne dam cu '' preputzul'' omule nu era o pată de 1L de motorină, chiar nu se vede din fotografii?!!! viteză nu aveam...fac giratoriul respectiv și de 10 ori pe zi câteodată...la ora 17:00 e trafic omule...giratoriul este la ieșire din CT spre Mangalia, aveam mașină în față...e trafic ce naiba...plus că dâra era recentă...partea stângă a blugului era îmbibată...ne întâlnim și aduc eu 2 găleți de motorină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Si initiatorul, daca tu aveai 20-30 km/h ala de ai toba infipta in el statea pe loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goanga883 Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 da... Si initiatorul, daca tu aveai 20-30 km/h ala de ai toba infipta in el statea pe loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Parca era interzisa stationarea acolo...vrea bani pentru bara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate