Sari la conținut

ktm duke 200/400


Claudiu Florentin Popovici
 Share

Postări Recomandate

Are cineva ktm duke 200/400, pareri pro/contra ?

Sunt rare la noi. Pareri avizate venite de la proprietari nu prea o sa primesti. Totusi as merge pe 390 datorita puterii. Pentru oras si pentru drumuri scurte/medii solo ar trebui sa fie super ok. In afara de capacitatea cilindrica 125, 200 si 390 sun identice. Cauta pareri pe forumuri din afara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mutumesc, si eu tot la 390 ma gandeam ca ar fi bun de naveta 35km dus-intors, dar mi se pare ca au rezervorul prea mic (10l).

Pretul de asemenea e atractiv,mi-ar place sa stiu de la un proprietar detalii cum ar fii, senzatia, inconvenientele, etc. Pe youtube vezi numai rewiev-uri din India, care e drept suna bine, dar noi avem alte pretentii de la viata aici in "Europa".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut eu, din pacate nu pot sa-ti spun multe dpdv comparativ pentru ca nu am avut alta motocicleta de strada.

Ca si ciclistica mi s-a parut geniala si deplasarea printr-un oras aglomerat era o placere (e si destul de joasa si foarte usoara). Pentru mers prin oras puterea la cea de 200 e destul de ok, avand in vedere ca nu prea sari de 100, dar daca vrei sa iesi in afara incepe sa se simta nevoia de ceva mai mult. La faza cu distractia contribuie mult masa scazuta si faptul ca volanta este ff usoara (sau asa am simtit eu) si atunci se tureaza ca nebuna imediat), ceea ce o face destul de complicat de mers constant. Tin minte ca o tineam numai in spitz-uri ori eram cu mana in gaz ori in frana. NU ca vroiam eu sa o omor dar era si traficul de oras si ei ii facea placere ;).

Ca inconvenient pot spune ca ma bagam cu ea si trageam de ea in toate partile si de cateva ori am prins niste zone cu nisip si era sa mi-o cam iau. Atentie cea de 200 vine fara ABS.

LA vremea cand am luat-o eu nu exista cea de 390, dar acum eu as merge acum direct pe cea de 400 ca o sa te bucuri mai mult de ea si foarte important vine cu ABS.

 

Daca sunt chestii mai specifice sau altceva da-mi un PM si povestim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...