Robert Stoean Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Salut, Am schimbat toba iar pentru etansarea imbinarii am inteles ca imi trebuie banda izolatoare termic. Stie cineva unde pot gasi ceva rezonabil [am gasit pe net doar la lungime de 50m, 75m] ? Sau care ar fi cele mai bune alternative? Merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Dupa cum ii zice si numele, banda aia se foloseste pentru izolare - adica sa nu-ti frigi bulanele de toba/galerii. Pentru etansarea imbinarii ai nevoie cel mult de o garnitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 este ceva pasta pentru imbinat sisteme de esapament gasesti in magazinele de piese auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 (editat) Eu am gasit in dedeman GUM-GUM special pentru evcacuari. E ca o plastelina care la temperatura se face beton (cam 10-15 lei). Uite cum arata! Tot marca Gum-Gum am gasit si niste fasii (20 lei) gen aluminiu, autocolante, de 5 cm pe 50 cm ce le poti pune pe imbinare. Uite cum arata! La mine aceasta solutie s-a demonstrat foarte buna! Editat Iunie 24, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Cauta in magazinele auto pasta montare esapamente de la Wurth sau Berner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Praktiker- Auspuffkitt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Stoean Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 Salut, Merci de raspunsuri. Am comandat asta o garnitura de esapament [http://romimoto-piese.ro/category/10800000000/vehicle/honda-cbr-600:51189/article/360025 ]. Sper sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 la mine garnitura nu a fost suficienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 la mine garnitura nu a fost suficienta... Nici la mine, cel mai bine pasta pentru toba, nici tantaraul nu mai intra-iasa pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Stoean Postat Iulie 1, 2015 Autor Share Postat Iulie 1, 2015 Mi-a venit astazi garnitura, o sa o montez astazi sau maine si revin cu rezultatul. Sper sa fie ok ! » Post actualizat in 04 Jul 2015 17:13Mi-am montat-o si a fost totul ok, s-a potrivit la fix si nu pierde aer deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate