un_aiurit Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut am si eu nevoie de cineva care sa imi dea o sudura la cadru unde se prinde cricul,in bucuresti de preferabil in sectorul 6 dau o bere,este fier pe fier deci orice aparat merge,as avea nevoie azi sau maine. Tel 0731027672 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Vezi la Santiago pe Grivita. Pe colt cu strada Caraiman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 aiuritule, maine sunt la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 27, 2015 Autor Share Postat Iunie 27, 2015 si asa sunt dator la tine:) pentru masca si codita, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Cătăline... eşti "mama răniţilor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 27, 2015 Autor Share Postat Iunie 27, 2015 Baiat de pus la rana » Post actualizat in 27 Jun 2015 20:58 As veni maine pe la atelier dar problema e ca ma taraste sotia pe valea doftanei cu cotetzul pe 4 roti si vrea sa plecam dimineata.daca e vin luni sau ne auzim la tel.am priponit mobra de un stalp si am legato cu antifurtul sa nu se mai suie ghiaurii de copii pe eaO:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 bine taica, ne auzim cand te intorci. stai linistit cu treba aia, aparatul de sudura functioneaza oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 ca sa nu mai deschi alt topic pe aceasta tema , un carter de Mg poate fi sudat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 cred ca da dar cu aparat cu care se sudeaza inoxul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 cred ca da dar cu aparat cu care se sudeaza inoxul vb din experienta sau din auzite? pt ca vreau sa stiu sigur daca comand alt capac sau caut sudor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 29, 2015 Autor Share Postat Iunie 29, 2015 stai sa intreb totusi sa fiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 ca sa nu mai deschi alt topic pe aceasta tema , un carter de Mg poate fi sudat? pt ca vreau sa stiu sigur daca comand alt capac sau caut sudor. Carter sau capac? Mg se sudeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Carter sau capac? Mg se sudeaza. capac alternator are o fisura pe aproximativ 1/2din diametrul capacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 29, 2015 Autor Share Postat Iunie 29, 2015 se sudeaza ,cica e pe strada Moinesti din sectorul 6 un atelier de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 posed tehnologia dar nu am sarma de adaos de Mg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 se sudeaza ,cica e pe strada Moinesti din sectorul 6 un atelier de sudura Mai exact... 0740.315.717 - Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Nu sudeaza mg. » Post actualizat in 29 Jun 2015 19:07 Dan nu sudeaza Mg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 29, 2015 Autor Share Postat Iunie 29, 2015 Am fost azi la Dan,am sudat suportul la cric,a fost foarte aproape de mine in militari si din aceasta cauza am apelat la el,am impins mobra findca flamba cricul in toate directiile si mi-a fost frica sa nu se propteasca in pamant in timpul mersului,acum e ok.a stat ceva findca se rupsesera si prinderile patinei,si au trebuit sudate si alea.Multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 am gasit sudor cu ajutorul lui Cesar. maine duc piesa si revin cu impresii » Post actualizat in 06 Jul 2015 03:31Ms. Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate