markyinxs Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 salutare. vreau sa vin la intrunirea de la suceava pe traseul bacau - tg neamt - bicaz - gheorghieni - reghin - bistrita - gura humorului. va rog sa imi spuneti cum mai e drumul pe bicaz. anul trecut am fost pe acolo, tot in drum spre suceava. era denivelat, dar se putea merge. acum s-a schimbat ceva? daca stiti ceva si de restul portiunilor va rog sa imi spuneti. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Bicaz - Tg-Neamt e cam denivelat, in special in jurul lacului. Pe sport-touring cam injuram in casca In apropiere de Tg-Neamt e mai ok deja.. In rest, peste tot a fost mult mai bine -- am facut un traseu prin Bucovina recent. Partea spre Bacau nu o cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 salutare, acum 2 duminici am venit de Iasi pe Bicaz spre casa(bv).. de la Piatra Neamt spre Cheile Bicazului aceleasi denivelari ca si anul trecut.. dupa ce treci in jud Harghita spre Ghiorghieni se schimba foaia, deci bun spre f bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Iunie 29, 2015 Autor Share Postat Iunie 29, 2015 multumesc. o sa merg pe acolo deci. poate ne vedem la intrunire sa bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 cam acelasi traseu vreau sa il parcurg cu niste prieteni in august...tot din auzit portiunea bicaz targu-neamt e un pic mai rea...restul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Am fost acum 3 saptamani. Denivelat ca si anul trecut. Da merge... Nu e de speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Nu inteleg, vii din Bacau si vrei sa ajungi la Gura Humorului ? Si de ce prin Tg Neamt ? Bacau - Roman - Spataresti si de acolo o iei spre Gura Humorului. Drum european pana la Spataresti si de la Spataresti la Gura Humorului mergi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Bicaz - lacul rosu e destul de denivelat, dar nu catastrofal, mici gropi. Am fost Eu azi. Stie cineva cum e in continuare pana la tg neamt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 azi am accesat si eu traseul...din targu neamt prin pipirig-poiana largulu -baraj bicaz ...si sincer am ajuns pachet de nervi....nu recomand celor cu speed traseul asta...in schimb daca se merge prin piatra neamt e destul de ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate