Marian Vladau Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Salutare, E cineva care merge spre mare in acest weekend? Eu as pleca sambata dim la ora 8(4iulie) spre vama din Bucuresti. Sunt singur si mi-ar face placere ceva companie sa nu ma duc singur de nebun sa fac o ora pana la mare sa nu ma bucur deloc de drum si sa ma intorc duminica la seara tot la ora 8. Cel putin asta e planul meu, dar mi-l pot ajusta si in fucntie de alt grup sau ceva. Multumesc si scuze daca am spamat pe cineva ? Si as vrea sa fac treaba asta in fiecare weekend pana in saptembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 cod galben de ploi in weekendu asta la mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 Nu conteaza! Mi s-a pus pata ma duc, sambata ar parea ceva ploaie dar duminica e frumos , acum depinde de noroc ca vremea e instabila oricum toata vara asta a fost un rahat. "aste este" acum putina aventura nu strica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 baga'te cu bacul de la calarasi la ostrov si da-i inainte. asta daca nu vrei sa te plictisesti pe autostrada. ia-ti o perna sub fund, apropo. cu gel/aer eventual. » Post actualizat in 03 Jul 2015 11:20ia de-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 am vazut . nu stiu ce sa mai fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s4ch4 Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Spre munte se anunta vreme ceva mai buna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 e ok o sa ploua putin dim si seara in vama , in rest e ok , sunt ploi scurte de vara, si in buc e soare frumos . adica sper ca drumul sa fie ok pana acolo . plec la 8 ajung la 10 fix dupa ploiae cat sa prind vreme buna de balaceala si bere rece. si o sa mai ploua duminica seara cand oricum deja plec de acolo. acum cu putin noroc nici nu o sa vad ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 am o curiozitate mergi in fiecare wkend la mare? de placere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Asa faceam anul trecut cind aveam rulota cazata la Vama, in fiecare sfirsit de saptamina ma retrageam la "hotel". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Asa faceam anul trecut cind aveam rulota cazata la Vama, in fiecare sfirsit de saptamina ma retrageam la "hotel". Si acum n-o mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Ba da, doar schimb modul de folosire ..... nu cred ca o sa mai stau asa multa vreme in acelasi loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) la cata politie calare" e pe drumul asta cu siguranta nu duci lipsa de COMPANIE daca as avea bani sa merg in fiecare wkend la mare ....cu siguranta nu asa face asta mai bine din 2 in doua wkenduri in grecia sau alte locuri..... Editat Iulie 4, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 AM fost la mare intr-un final in vama, acolo a fost cod rosu de bere si vodka , cand m-am dus sambata dim a fost ft fain, cand am ajuns spre vama pe la 10:30 era asfaltul ud, probabil a plouat inainte, acolo vremea a fost super faina, si cand m-am intors duminica a fost o ploaie mocaneasca de vreo 2 3 ore a inceput la 4 jumatate in vama si m-a cam tinut pe loc pana la ora 6 cand am plecat tot pe picaturi asfalt fleasca, dar de indata ce am intrat pe autostrada soare frumos, m-am uscat pana la km la 110. Cand eram deja in benzinarie a inceput o furtunica sucrta de jumate de ora , am cunoscut o fata draguta, apoi dupa furtuna direct spre bucuresti. Da ma duc de placere la mare, poate o sa mai alternez in cateva weekend-uri si alte zone ale tarii. de ex weekend-ul urmator ma duc la targu jiu pentru o nunta cu masina, iarasi la mare o sapt si tot asa. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Mt Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Ai de gand sa pleci in fiecare weekend asa? Nu de alta m as baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Salutare, E cineva care merge spre mare in acest weekend? Eu as pleca sambata dim la ora 8(4iulie) spre vama din Bucuresti. Sunt singur si mi-ar face placere ceva companie sa nu ma duc singur de nebun sa fac o ora pana la mare sa nu ma bucur deloc de drum si sa ma intorc duminica la seara tot la ora 8. Cel putin asta e planul meu, dar mi-l pot ajusta si in fucntie de alt grup sau ceva. Multumesc si scuze daca am spamat pe cineva ? Si as vrea sa fac treaba asta in fiecare weekend pana in saptembrie Ce tare esti!!! Poate daca n-ai merge cu elicopterul te-ai putea bucura si de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate