V-FOUR Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Un nou proiect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2016 Vreau sa cumpar un carburator nou de la Gaspar pentru Ij 56, dar nu stiu care ar fi mai potrivit k68 sau k65, aveti vreo opinie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 k68 oricum pentru ambele ai nevoie de aceleasi adaptari (flansa modificata - intreaba la gaspar poate fac ucrainienii; filtru de aer de plastic - ca sa mearga bine + ca nu mai stau infipte bine bilutele de berbec) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2016 Da mersi .... k 68 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Carburatoare. Rusia pekar. Planeta k65. N. jupiter k65. D. Minsc k65 .C. voshod k65 .B. Fiecare model are litera lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2016 Mersi de informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Salut Adi! Am găsit ceva bucșe de cauciuc pentru ataș,le dau strungarului la cosmetizat,cadrul atașului intră mâine pe mâna chirurgului(adică eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2016 Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salutare! E bun asa suportul pentru picior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2016 Foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Proiectul se desfășoară bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 O întrebare. Ai de gând să foloseşti ataşul pentru excursii cu bagaje? Dacă da, cred că accesul la bagaje va fi cam dificil în partea din faţă şi în timp se dovedeşte a fi enervant şi nepractic dacă scaunul e aşa înalt şi nu se scoate uşor de la locul său. Mai ales că capota faţă a ataşului nu se rabatează ca la cele de IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Februarie 9, 2016 Autor Share Postat Februarie 9, 2016 Scaunul acela inalt e un scaun de copii si planuiesc sa fac doar excursii foarte, foarte scurte alaturi de sotia mea si fiul nostru de 1an si 2 luni(se desface foarte usor), sunt si doua poze in care apare si scheletul de la scaunul normal, iar despre acces este suficient si in fata si in spate mai ales ca in spate are si o capota care se deschide si nu trebuie sa demontezi spatarul de la scaun ca la atasul de IJ Jupiter 3-4 » Post actualizat in 13 Feb 2016 23:28Facem progrese» Post actualizat in 16 Feb 2016 21:28Se munceste» Post actualizat in 20 Feb 2016 17:32Am reusit sa sablam barca si sa dam un strat de filler» Post actualizat in 22 Feb 2016 19:48Si am inceput cu chitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Arată bine barca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vfrist Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Faino-sag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 Incet, incet prinde viață Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 26, 2016 Autor Share Postat Martie 26, 2016 Am intimpinat ceva probleme cu aripa atasului dar acum suntem pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Haripa...haripa...ne cam dete de furcă! Da nu ne lăsăm aşa uşor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 27, 2016 Autor Share Postat Martie 27, 2016 Chiar sunt curios ce surprize ne mai pregateste » Post actualizat in 04 Apr 2016 19:16 A » Post actualizat in 04 Apr 2016 19:27 Azi am facut si frâna la atas, mai cateva retușuri si trimitem cadrul la sablat si vopsit electrostatic Multumesc inca o data Maestrului Pinnochio pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, a fost mult mai mult de lucru decat credeam noi, aproape tot atasul a fost modificat si cine a mai facut stie cat de complicat este sa faci aceste modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Adi! Ai uitat rulmenții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 Asta am facut noi sambata intre ora 0 si 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Foarte frumos! Singura problema sunt unghiurile din care faci poze.. sunt crunte incepand cu primul post unde motocicleta e cu capul in jos pana aici unde atasul pare ca sta in bot. Spor la treaba in continuare si fa poze mai normale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 Tot respectul dar nu sunt fotograf de meserie, aici nu este un topic dedicat fotografiilor si astept comentarii legate de motociclism Dar te invit la mine in garaj sa faci matale poze "mai normale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Foarte frumos lucrat. Ataşul este creaţie proprie sau copie după ceva de fabrică? Nu recunosc modelul, de aceea te întreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 10, 2016 Autor Share Postat Aprilie 10, 2016 La cat sa lucrat pana acum la el as putea spune ca e creatie proprie, dar din spusele celor înțelepți e facut de o cooperativa mestesugareasca » Post actualizat in 17 Apr 2016 09:14 Am mai facut ceva progrese si am montat inca un commutator in partea dreapta a ghidonului, unde vor fi comenziile pentru far(faza lunga,pozitie,faza scurta),acestea find mutate din partea stanga, de la acel commutator acum actionandu-se semnalizarile si claxonul, pentru aceasta a trebuit sa mutam maneta de soc. Am cablat si semnalizarile,pozitia si stopul pe frana intr-o mufa, urmeaza sa facem acelasi lucru si la atas pentru ca au sosit si restul pieselor de la vopsit electrostatic » Post actualizat in 17 Apr 2016 09:24 Incet incet ne apropiem de final » Post actualizat in 20 Apr 2016 08:39 Progresam » Post actualizat in 22 Apr 2016 06:34 Incet, incet » Post actualizat in 01 May 2016 17:10 Am montat sabotii de frana pe atas, semnalizarea si becul de pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate